2777
2789
عنوان

بچم رفت تا شیش ماه دیگه که ببینمش🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 6379 بازدید | 103 پست
انشالله ،دعا کن عزیزم مرسی.یه سوال شما هم تو نظافت ونظم مشکل داشتی؟ الانم این مشکلتون هست هنوز؟

صد در صد. تو چهارچوب مغزیم نظم جور دیگه ای کار میکنه. انرژی ای که نسبت به یه فرد سالم برای نظم و نظافت مصرف میکنم چندبرابر هست و بیشتر وقتا اصلا ارزشش رو نداره برام 

لیکن نگران نباش شما خودت خبلی خانوم فرهیخته و باسوادی هستی... حالا من که خیلی سناخت ندارم ولی به احت ...

همسر سابقم واقعا پدر خوبیه خداروشکر. ممنونم عزیزم تو از قدیم به من لطف داشتی کاملا یادمه شمارو 🥰 امیدوارم بهترین زندگی رو داشته باشی و بهترین احساسات رو تجربه کنی تو زندگیت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم ،بهترینها نصیبتون بشه عزیزم

فدات بشم. سخت نگیر به دخترت. خودش به اندازه کافی سختش هست. چهارچوب خانوادهدو جامعه برای من و دختر شما طراحی نشده. اصلا به دست اوردن جایگاه و توانایی های یه فرد عادی برای ما اسون نیست. ولی سنش که برسه درست میشه ❤️

نه خیلی هم هیجان زده بود 🤣🤣 اولا که از اول بچمو وابسته بارنیاوردم. دوما بچم موچیکتر از اونی بود که ...

عزیزم میشه بگی چجوری بچه رو از اول مستقل بار بیاریم

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   
عزیزم میشه بگی چجوری بچه رو از اول مستقل بار بیاریم

اخه عزیزم خیلی مفصله. مهمترین چیز اینه که بچه بعد از دو سالگی به جای اینکه بیشتر وقتش رو با ماها و ادم بزرگا بگذرونه، با بچه های دیگه و با اسباب بازی ها بگذرونه. این خیلی کمک کننده بود. یکی دیگه از چیزای مهم اینه که اصلا و ابدا به بچه بکن نکن نکنی. محیط رو براش امن کنی و بذاری هرکاری میخواد بکنه‌. هرچی بیشتر بکن نکن بگی بچه تو ذهنش جا میفته که بدون ما و راهنمایی های ما زندگی براش پر از خطر و اسیبه. من از یک سال و نیمی دیگه غذا دهن بچم نکردم. غذا رو براش خوذد میکردم و میذاشتم جلوش خودش هرچی میخواد ارچقدر میخواد بخوره. بریزه و کثیفکاری کنه برام مهم نبود  

ببخشید شما هم دارو مصرف میکردید؟

بله. یه مدت مداوم مصرف کردم و دچار عوارض شدم. دیگه مصرف دائمی نکردم ولی مثلا دوران دانشگاه مواقع امتحان ها مصرف میکردم. الانم امتحان مهم داشته باشم مصرف میکنم. الان دوساله لازم نبوده