2777
2789
عنوان

این یک تاپیک مردونه س و خانما بهتر میتونن قضاوت کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با کسی باش که دوستت داره نه کسی که با دست پس میزنه با پا پیش میکشهو طلا... هیچی اصلا با همون دختر ی ...

من خودم بلاتکلیفم.

اونم گناه داره بلاتکلیف بمونه خانواده ها نمیخوان جدا شیم ولی خودمون از هم دیگ خیلی داریم دلخورمیشیم 

۶۰ گرم طلا دادی ب کسی ک باهاش عقد نکردی؟؟

چ ادم عجیبی هستی

نهایتا ی انگشتر نشون باید میدادی دیگ 

باورم نمیشه

ب مادرت بگو زنگ بزنه و نامزدیو کنسل کنه و بخواد ک طلاهارو برگردونن بگه عصر پسرم میاد میگیره

اگر ندادن شکایت کنید اگ فاکتوز داشته باشی میتونی

من خودم بلاتکلیفم.اونم گناه داره بلاتکلیف بمونه خانواده ها نمیخوان جدا شیم ولی خودمون از هم دیگ خیلی ...

جدا بشین از بلاتکلیفی در بیاین 

شما دوتا قراره باهم زندگی کنین نه خانوادتون باهم 

برو سوراغ کسی که عاشقشی و به اون دختر هم بگو 

جفتتون راحت میشین

( آبجی بزرگه ی ممد خطریم) 😂برینی براش میمیره برات،، بمیری براش میرینه برات..

با خودتون رو راست باشید الان خانم اول برگرده دومی رو میزاری کنار؟چرا دوتا دوتا اولی رو تکلیفش رو روشن کن بعد دومی والا اینجوری که شما هستید بعید نیست اون خانم هم مثل شما دو تا گزینه داشته باشه 

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
با خودتون رو راست باشید الان خانم اول برگرده دومی رو میزاری کنار؟چرا دوتا دوتا اولی رو تکلیفش رو روش ...

خواهر عزیز حق با شماست .من هر روز اول صبح بهش پیام می‌دادیم ولی شاید شب جواب میداد یا میذاشت دوروز بعد .خدایی سخته خودتو مقصر بدونی برای اینکه شاید درست بشه ولی اون همش دم از جدایی بزنه