2777
2789
عنوان

این یک تاپیک مردونه س و خانما بهتر میتونن قضاوت کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 39 پست
ب مادرش چندین دفعه گفتم انقد بلاتکلیفم نذارید ولی میگه درست میشه هربار بدتر از دفعه قبل

مدرک دارین که طلاها برای شماست؟

چقدر طلا دادین؟

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاکتور پیش اونه .دخترعموم بود و۶۰گرم طلا ک شامل دستبند گوشواره دومدل انگشتر دوتا

زیاده

برین بگیرینش 

اینا قصد ندارن طلا هارو بهتون بدن

نباید فاکتور رو میدادی 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

سلام و عرض احترام دوطرف تلاشی هم برای ایجاد علاقه کردید؟ و دلیل بلاتکلیف گذاشتن شما رو هم گفته؟

سلام وقت بخیر.حدودا ۶ماه از نامزدیمون ک گذشت نزدیک عقدم بود ک با پیامی گفتن علاقه ندارن ب ازدواج.اول ک کلی افسرده شدم بعد از رفت و آمدهای زیاد جواب قانع کننده ای نمی‌داد فقط گفت علاقه ای بینمون ب وجود نمیاد و خوشبخت نمیشم.

دلیل اصلیش ک علاقه بود بعد موارد دیگه ای بوجود اومد ک من خیلی سعی کردم قانعش کنم ک هنوز اول راهیم

سلام وقت بخیر.حدودا ۶ماه از نامزدیمون ک گذشت نزدیک عقدم بود ک با پیامی گفتن علاقه ندارن ب ازدواج.اول ...

آهان اگر گفته علاقه ای بین مون به وجود نمیاد، به احتمال زیاد شاید همین طور باشه چون واقعا جنس زن بیشتر از هر کسی اول روی خودش و احساس درونی خودش شناخت داره 

ولی این که گفتید دیگران ترس از ریختن آبرو دارند ببینید می تونید به روش ارتباط موثر  تو زمان و موقعیت و مکان مناسب حرف تون رو بهشون بگید؟ که بدونند خوشبختی و بدبختی دو نفر مهم تر از آبرو هست و علاوه بر این، اگر دو نفر باهم ازدواج کنند خوشبختی و بدبختی اون زوج، کل هر دو خانواده رو هم تحت تاثیر قرار میده 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

سلام وقت بخیر.حدودا ۶ماه از نامزدیمون ک گذشت نزدیک عقدم بود ک با پیامی گفتن علاقه ندارن ب ازدواج.اول ...

اما این که ببینید برای جدایی یا ادامه چه تصمیمی بگیرید بر اساس روش حل مساله برید جلو 

که اول ببینید چه راه حل هایی به ذهن تون می رسه، بعدش اون راه حلی که بهش حس خوبی ندارید حذف کنید و 

بعد بررسی کنید که هر راه حل چه سود و چه زبان هایی داره، و اون راه حلی که بیشترین سود و کم ترین زبان رو داره میشه بهترین راه حل 

بعد هم ببینید چه موقع، توسط چه کسی و کجا و چطوری می خواید اون راه حل رو اجرا کنید 

و یک طرح پشتیبان هم براش طرح کنید که اگر با شکست مواجه شدید از اون استفاده کنید و اگر شکست خوردید دوباره انجام بدید اما اگر باز شکست خوردید شاید نیاز باشه یک مسیر و راه حل دیگه اقدام کنید 

اما این که ببینید برای جدایی یا ادامه چه تصمیمی بگیرید بر اساس روش حل مساله برید جلو که اول ببینید چ ...

سلام ممنونم از پیامتون.

خداروشکر ب خیر و خوشی تموم شد 

فقط دیگ خانواده ها ب هم نزدیک نیستن انگار ی خلا بزرگی این وسط قرار گرفت

سلام ممنونم از پیامتون.خداروشکر ب خیر و خوشی تموم شد فقط دیگ خانواده ها ب هم نزدیک نیستن انگار ی خلا ...

سلام و عرض احترام 

خیلی خوشحال شدم 😍

الهی تا ابد زندگی خوشبختی داشته باشید...