2777
2789
عنوان

چند روز بعد ایمپلنت درد داشتید

1267 بازدید | 14 پست

دردش چطور بود؟

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

اگه دندون مد نظرتونه من عصر انجام دادم از سر شب دردش شروع شد تا فردا 9 صبح که خیلی شدید بود و خونریزی داشت و اصلا نتونستم بخوابم.تا صبح فکرکنم دوبار مسکن خوردم که یکم قابل حمل باشه.فرداش دیگه کم شد تا سه چهار روزی یکم درد بود و یهفته تقریبا طول کشید تا صورتم کامل طبیعی شد از نظر کبودی و ورم.خیلی ورم داشت و کبود شد از روز دوم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مرحله پایه گذاشتن من دردی نداشتم اصلا بعد هم بخیه کشیدن بود اصلا نفهمیدم مرحله سوم روی لثه رو باز ...

روز سوم در حد همون یکدونه ژلوفین؟ دیگه فردا و پس فرداش درد نداشتی

راستی ببخشید سوالام زیاد شد

هزینه اش چقدر شد

موادشبرای کدوم کشور بکد ب من گفته کره ای ۱۶و نیم

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

هر کسی واکنش بدنش متفاوته.دکتر بمن گفت یکی براش عین ی دندون کشیدن سادست و هیچ ورمی هم نمیکنه یکی هم کلی درد و خونریزی.کلا  یکی دو روزه دیگه میرزه. شما میخوای انجام بدی؟ میدونی تقریبا چقدر میشه؟من چند سال قبل انجام دادم الان باز یکی دو تا دارم.

اگه دندون مد نظرتونه من عصر انجام دادم از سر شب دردش شروع شد تا فردا 9 صبح که خیلی شدید بود و خونریز ...

عزیزم هزینه اش چقدر شد؟

هر کسی واکنش بدنش متفاوته.دکتر بمن گفت یکی براش عین ی دندون کشیدن سادست و هیچ ورمی هم نمیکنه یکی هم ...

پرسیدم گفت کره ای ۱۶ ونیم  و گفت تصمینی

سویسی و المانی هست ۳۰ تومن

هر کسی واکنش بدنش متفاوته.دکتر بمن گفت یکی براش عین ی دندون کشیدن سادست و هیچ ورمی هم نمیکنه یکی هم ...

منم دوتا دارم یکی این ور یکی اون ور بالا

فعلا یکیش میخوام بکنم بعد اونیکی

روز سوم در حد همون یکدونه ژلوفین؟ دیگه فردا و پس فرداش درد نداشتیراستی ببخشید سوالام زیاد شدهزینه اش ...

مرحله سوم که روی لثه رو باز کرد برای سر پیچ کمی درد داشت 

با همون یکدونه ژلوفن درست شد 

دیگه هم هیچ دردی نداشتم ورم هم نداشتم برای منم فکر کنم کره ای بود قبل از کرونا گذاشتم سه تومن الان همون دکتر ۱۵ تومن فکر کنم ایمپلنت رو میکه 

خدایی دست دکترم خیلی سبک بود

مرحله سوم که روی لثه رو باز کرد برای سر پیچ کمی درد داشت با همون یکدونه ژلوفن درست شد دیگه هم هیچ در ...

الان از دندونتون راصی هستید .تغییر رنگ یا شکستگی  و..نداشت؟

الان از دندونتون راصی هستید .تغییر رنگ یا شکستگی و..نداشت؟

نه باهاش راحتم مشکلی هم ندارم 

دکترم همون زمان گفت این دندون برات ۷۰ سال کار میکنه بیشتر از اینم شما عمر نمیکنی 

اخه من بهش گفتم جنس سوییسی یا آلمانی برام بزن گفت شش میلیون هست اونم الکیه 

نه باهاش راحتم مشکلی هم ندارم دکترم همون زمان گفت این دندون برات ۷۰ سال کار میکنه بیشتر از اینم شما ...

ممنون از وقتی ک گداشتی

منم دوتا دارم یکی این ور یکی اون ور بالافعلا یکیش میخوام بکنم بعد اونیکی

اگه مالیش جور باشه و دکتر هم مطمئن خیلی خوبه. من حدود نه سالی هست یدونه دارم خیلی راحت بودم باهاش. هم جنس مهمه هم مهارت دکتر که جراحی میکنه.شما نگران دردش نباش برو انجام بده خیلی خوبه.