2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه بیا کارای خونمو بکن💔

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 27 پست
اصلا نریا میشه وظیفت بعدا میگه بیاین پیش ما راحت باشیم اصلا ابدا رو نده ۴۵ سالشه پیر که نیس تازه اول ...

ما یه دختر ۴۲ ساله تو فامیلمون هست هنوز منتظر کیس مناسب ازدواجه هیچ کی رو در حد خودش نمیبینه. یکی مثل اونه یکی مثل مادرشوهر اسی که تو ۴۵ سالگی هم عروس ۱۶ ساله داره هم بچه دبستانی😐☠

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀
حالت تهوع گرفتم ازکودک همسری از اینکه تو 14سالگی ازدواج کنی و الان 16سالگی ولی درگیر مادرشوهربشی از ...

👌🏼دقیقا 

خیلی بده 

مامانم میگه الان سر عقل اومدم خاهرتو تا بیست سال نشده شوهرش نمیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز داشتم خونمو تمیز میکردم شوهرم هرچی میخورد میزاشت رو کابینت منم میگفتم نکن همین الان جمع کردم

میخای همینم نکن حالا دقیق یادم نیس ولی انگار میگفت نوکری معنیش اینجور بود

ما یه دختر ۴۲ ساله تو فامیلمون هست هنوز منتظر کیس مناسب ازدواجه هیچ کی رو در حد خودش نمیبینه. یکی مث ...

والا طفلی دختره هنو مادرش گفته تا ۲۰ سالگی خواهرت شوهرش نمیدم اون طفلیم کوچیکه

خودش دکتراس پس چرا دختر ۱۴ساله گرفته؟شغلش چیه؟

الان چند ماهیی دکتراش قبول شده دانشگاه تهران

باباش معدن داره

کلا طرف ما اینجوریه دخترا زود شوهر میدن

البته هستن چند تایی که هنوز نکردن شوهر 

👌🏼دقیقا خیلی بده مامانم میگه الان سر عقل اومدم خاهرتو تا بیست سال نشده شوهرش نمیدم

بیست چیه آخه

اونم بچه س

حداقل یه لیسانس رو بگیره بعد

ازدواج تو سن کم میشه همین. نمیخوام ناراحتت کنم اما اگه یه دختر تحصیل کرده و شاغل بودی جرات نداشت اینارو ازت بخواد

اما الان فکر میکنه باید در خدمتش باشی

زودتر تمومش کن این کار کردن برای مادرشوهر رو

وگرنه تا ابد باید درخدمتش باشی

با دعوا قهر زبون خوش هرجوری که میشه این داستان رو تموم کن