2777
2789
عنوان

کوتاه کردن مو و نظر همسر

9288 بازدید | 72 پست

سلام

شما خانم های متاهل برای کوتاه کردن موهاتون از همسراتون نظرخواهی میکنید و مطابق میل اون ها رفتار میکنید؟!

چرا اکثر آقایون موی بلند دوست دارن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم موهام تا قبل ازدواجم همش پسرونه بود.چون گرمایی هستم.هرروزم حمامم.میخوام سریع برم تو حمام در بیام برم بیرون.

ولی الان متاسفانه سه ماهه موهامو گذاشتم بلند بشه چون همسرم مو بلند دوست داره😠😢

چیکار کنم???  

موی بلند یا کوتاه فرق نمیکنه

کسایرو دیدم ک حتی با موی کوتاه کوتاه هم بازم لوند و خوشگلن.

ولی به نظر من نذارید شوهراتون تو چیزای تا این حد شخصیتون دخالت کنن

آنه !  تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت  وقتی روشنی چشمهایت  در پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بود  با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیت  از تنهایی معصومانه دستهایت  آیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایت  و در گیر و دار ملال آور دوران زندگیت  حقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟  آنه !  اکنون آمده ام تا دستهایت را  به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری  در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی  و اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 

بععععله از روزي كه ازدواج كردم كه بشه پنج سال حتي اجازه نميده نيم سانت كوتاه كنم....فقط همش ميگه نميدونم چرا از رو باسنت پايين تر نمياد منم ميگم موي بلند رشدش خيلي كم ميشه😕نميدونه هر يكي دوماه يكي دوسانت ميزنم😂😂😂😂😂

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.