2777
2789
عنوان

کوتاه کردن مو و نظر همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 9289 بازدید | 72 پست
تعجب میکنم از کسایی که میگن موی خودمه ازدواج کردین که چی؟ من بشه ما زیبایی یه زن برا همسرشه اگر نظر ...

اونوقت دل خودمون چی؟؟!!من خودمم باید از دیدن خودم کیف کنم یا نه. 

البته هر کس یه نظر و طرز فکری داره که واسه خودش محترمه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا ۵ سانت بالای کمر رو میگم بلند کوتاه هم همین قدر که نمیشه بست رو میگم

من یک وجب بالای زانوم هست :( کوتاه تر کنم کشته میشم :)

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
هرطور راختی فردا نیای پست بزنی خیانت دیدم و فلان آدم این زمونه باید همه وجودش برا مردش باشه

نه عزیزم من چون خودم واسه خودم ارزش قایلم همسرم هم یاد گرفته و فهمیده من ادم ارزشمندیم و عین یه عروسک نیستم که هر جور دوست داشت بتونه رفتار کنه باهام. 

از نطر من شما باید مراقب خیانت همسرت باشی.

البته ایرادی هم نداره طرز فکرت از نطر من اشتباهه ولی محترمه. 

نه عزیزم من چون خودم واسه خودم ارزش قایلم همسرم هم یاد گرفته و فهمیده من ادم ارزشمندیم و عین یه عروس ...

من با افتخار عروسک همسرمم

چون مرد من یه فرشتس
ارزشش برام حتی از نظر خودم بیشتر و عزیزتره ( عشق مگه چیزی جز اینه؟؟؟؟؟  ارجیح دادن خواسته دیگری به خواسته خودت بخاطر علاقه )

من با افتخار عروسک همسرمم چون مرد من یه فرشتس ارزشش برام حتی از نظر خودم بیشتر و عزیزتره ( عشق مگه ...

😂😂😂😂😂😂خب میگم طرز فکرامون با هم فرق میکنه عزیزم. چیزی که واسه تو افتخاره واسه من افتخار که نیست هیچ تازه....

ان شاالله خوشبخت بشی خانومی😘😘

این چه بحثیه خانمی... یعنی هر کس به میل خودش موهاشو آرایش موهاشو نگه داره خیانت میبینه؟؟؟ شگفتا... دو سانت کوتاهی بلندی موی من اگه بخواد چشم همسرمو روونه ی دیگری کنه که ارزونیه همون دیگری... چون فردا باید بترسم که اگه یه حرفش جا بمونه و یادم بره عمل کنم باید منتظر عاقبتش باشم...ایشون مختارن به من بگن چی دوست دارن من اگه خودمم دوست داشته باشم و برام مقدور باشه عمل کنم بهش... حرف همسر مگه وحی الهیه؟؟؟ 

مَجازی هستیم اما... دلمان که مَجازی نیست... میشِکند.. حواسمان به تایپ کردنمان باشد...