2777
2789

شوهرم همیشه ازم ایراد میگیره از آشپزی نوع خنده گریه لباس هیکل م حرف زدم....همیشه با شک‌ ازم سوال می‌پرسه خسته م کرد دوتا بچه ریز دارم دوقلون.سه سالشون.بعد سزارین شکم درآوردم همیشه طعنه میزند بهم.وقت باشگاه وارایشگاه م ندارم...به خودم برسم مو رنگ کنم سری میگ نیوفت بیرون از روسری هر عروسی رفتیم برگشتیم بامن دعوا راه انداخت...لختی پوش هم نیستم مثلا میگه چرا خم شدی تو جمع کفش بچه بستی...از لحاظ زیبایی بخدا ازش خیلی سر ترم...تا حد عرف و فرهنگ هم به روز رفتار میکنم و میپوشم.واقعا خسته شدم..بهم میگه از بس دادم خوردی نگاه هیکلت...نمیزارن باب دلم بپوشم برگردم...فوق لیسانس م بهم میگه هزار در نیاوردی زن کارمند نیستی و.....

بگو مگه کور بودی 

منم بعضی وقتا گیر میده ولی نه رو پوشش رو اینکه میگه با اقایون هم کلام نشو یا چرا حرف زدی منطورم اینه همسایه سوال بپرسه یا برم تو مغازه لوازمی بخوام بخرم منم میگم این اخلاق زشتتو درست کن استرس بهم وارد نکن در غیر این صورت منم چنان بهت گیر میدم از زندگی نا امید شی 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داره بهت حس بی لیاقتی میده و داره اعتماد به نفست رو میاره پایین .که تووسری خور بشی .

بهش بگو پول بده برم باسگاه و ..

داره با زن های اطرافش مقایسه می کنه .

دررضمن صحبتا گاهی بگو می خوام بعد بزرگ شدن بچه ها برم سرکار . نیاز نیست واقعا بری سر کار فقط بگو همین .

گاهی از خودت تعریف کن .

نزار اعتماد به نفست بیاد پایین 

احتمالا از نطر خانوادگی و تحصیلات و.. از همسرت سرتر هستی . 

به احتمال خییلی زیادد..

به خاطر کارها و پولی که می ده حتما ازش تسکر های ابدار بکن .و گاهی کارهاسو بزرگ نشون بده و..  همسرت هم نیاز،به دیده شدن داره و دوست داره ازش تعریف بکنی . داره کوچیکت می کنه که خودش بزرگ بشه همین !

عزیزم اینجور مردا چون هیچی ندارن تنها کسی ک زرشون میرسه زنشونه. دقیقا مثل خواهرمی ک خیلی سره ولی شوهرش مثل شوهر تو. خودشون حقیر هستن و میخوان شماهارم حقیر کنن و اعتماد ب نفستونو ازتون بگیرن. ب حرفش اهمیت نده فک کن سگه پارس میکنه

یا من یا هیچکس همون خودم