خودم 18 سالمه با سختیایی که کشیدم از 14 سالگی روحی مستقل شدم
ادمین گری میکنم یکوچولو درامد دارم ....:))))
از خانواده دور شدید؟
از چه سنی
حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپحریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبهای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻♀️💙✨💨
منم ۱۸سالمه دوساله مستقل زندگی میکنم اما برا تابستون پیش خانواده بودم ،خانوادمو دوس دارم اما اینکه نمیزارن درآمد داشته باشم اذیت میشم و از لحاظ روحی از همون اول مستقل بودم اما بعضی اوقات تا با مامانم صحبت نکنم آروم نمیشم
همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آدمها از نظر روحی مستقل نمیشن عزیزم. ما به آدمهای خوب و امن احتیاج داریم.
یدونه دارم کافیه
آدم امن ما فقط خودمونه و تمام
خودتو خداتو سفت بچسب باقیش بچه بازیه
حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپحریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبهای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻♀️💙✨💨
منم ۱۸سالمه دوساله مستقل زندگی میکنم اما برا تابستون پیش خانواده بودم ،خانوادمو دوس دارم اما اینکه ن ...
یه شهر دیگه زندگی میکنی؟ تنهایی ؟
خوشبحالت دوسشون داری
پس از خودت درامد نداری؟
از نظر روحی که نمیشه مستقل شد حداقل من نمیتونم و نیاز به همراه داشتم همیشه.
زندگی تکی قشنگ نیست
مالی از ۱۸ سالگی با شروع دانشگاهم
و بله دور شدم از همون تایم یه شهر دیگه ۱۴ساعت فاصله
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
یه شهر دیگه زندگی میکنی؟ تنهایی ؟خوشبحالت دوسشون داری پس از خودت درامد نداری؟
نه همون شهرم اره تنهام ،نه از خودم درآمد ندارم ولی فکر اقتصادی خوبی دارم ولی خب نمیزارن میگن هر موقع دانشگاه رفتی اگه اذیت نشدی بعد برو دنبال کار ولی میخوام در کنار کنکور کار کنم
همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️
از نظر روحی که نمیشه مستقل شد حداقل من نمیتونم و نیاز به همراه داشتم همیشه.زندگی تکی قشنگ نیست مالی ...
از نظر روحی هم میشه
من ک شده فقط نمیدونم چرا بغض کردم ☺️😂
زندگی تکی قشنگ نیست اما با خانواده بودن هم قشنگ نیس حداقل برای من
عالیه موفق باشی دعا کن منم قبول شم
موفق باشی عزیزم،مستقل بودن منظورت چیه؟یعنی درآمدی مستقل باشی یا کلا خونه هم جدا کنی؟
متشکرممم
خونه هم جدا ...
از نظر روحی هم میشه من ک شده فقط نمیدونم چرا بغض کردم ☺️😂زندگی تکی قشنگ نیست اما با خانواده بودن هم ...
یه جایی میرسی که میبینی نمیشه عزیزم❤️
خانواده هم نه
همه خانواده خوب ندارن،اینو درک میکنم
رفیق،همراه از جنس مخالف و...
ایشالا عزیزم
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
نه همون شهرم اره تنهام ،نه از خودم درآمد ندارم ولی فکر اقتصادی خوبی دارم ولی خب نمیزارن میگن هر موقع ...
چ جالب که شهر خودتون خونه مجردی داری خوبه
کی کنکور داری