2777
2789

واسه هفته دیگه واسه مشهد هتل رزرو کردم، چون شاغلم و بچمو مادرم نگه میداره، مادر و خواهرم و خانوادشم همون تاریخ جور کردن که بعد واسه نگه داشتن بچم به مشکل نخورم. حالا شوهرم فهمیده و زده زیرش ک اونا هستن من نمیام🥲 اعصابمو ریخته بهم. 

نه میتونم هتل رو لغو کنم نه جابجا. اخه بچمو چ کنم بعدش. 

میگم ما اصلا به خانوادم کاری نداریم اونا هتلشون جدا، راهشون جدا، به ما ربطی ندارن، لج کرده میگه من نمیام

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش اول نظرشو می‌پرسید فک کن برعکس بود منم بودم با خانواده ی همسرم مسافرت نمیرفتم

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

کاش اول نظرشو می‌پرسید فک کن برعکس بود منم بودم با خانواده ی همسرم مسافرت نمیرفتم

با خونواده اش که نمیره ، اینا جدا میرن کلا ، حالا طبق اتفاق و طبق اینکه خونوادش از بچه اش موقع سرکار رفتن ایشون مراقبت میکنن و فقط اون تایمشون خالی بوده اونام میخوان جدا برن همون زمان 

خانوادگی هتل رزرو کردین ولی مامانت میخواد بچتو نگه داره؟نفهمیدم

سرکار ک میرم بچمو میذارم پیش مامانم. حالا اونا یه تاریخ دیگه میخاستن برن مسافرت و خب من تو اون تایم میموندم بچمو کجا بذارم برای همینم دیدن منم میرم تاریخا رو یکی کردن. هتلشون جدا از ماست وسیله رفت و آمدمونم جدا. 

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   
مردشور هرچی مردو ببرن بابای منم همینه🤮اگه خودش به خانواده مادرم بگه میره ولی اگه اونا بگن میگه من ن ...

باز نکته مثبتش اینه ک احتمالش هست خودش بگه 

شوهر من ک اصصلا دوس نداره با خانوادم جایی بیاد