2777
2789
عنوان

شما جای من بودین با این مرد چکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 22 پست
کاش اول نظرشو می‌پرسید فک کن برعکس بود منم بودم با خانواده ی همسرم مسافرت نمیرفتم

آخه اونجا قرار نیست بهم کاری داشته باشیم 

اونا راه خودشونن ما راه خودمون. میدونستم زودترم بگم همین کارو میکنه

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت و بچت باهم برید اونو نبر

خودشم میگه من پول تو و بچه رو میدم برو ولی من نمیام. 

اخه من هتل رزرو کردم کجا تنها پاشم برم

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   
وا بگو چیکار به اونا داری ما اصلا مگه قراره اونا رو ببینیم ؟؟؟

صدبار گفتمش 😭

شاید رابطه اش با اونا خوب نیست یا از قبل تجربه بدی داره ، در کل درباره سفر با خانواده ها رضایت طرفین ...

نه بابا هیچ مشکلی نیست از اولش همینجور بود راحت نیست با خانوادم 

مشکل اینکه شما رو حساب یکی دیگه بچه میارید.....مسافرت رو با بچت برو نمیشه خب نرو چه کاریه گروه راه میندازی ..چه گناهی کرده اون مادر ک تو سفر خودش باید نوه نگهداره باور کن نرید مادرت نفس میکشه...در کل مشخص سنجاق شدی ب خانوادت منم باشم خوشم نمیاد
کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...