2777
2789
عنوان

بیخیال بچه شدم

1048 بازدید | 52 پست

الان بعد مدتها اومدم پستهام رو دیدم فهمیدم چقدر خدا روشکر الان اعصابم راحتتر شده. چرا؟ چون بیخیال بچدار شدن شدم و دیگه بهش فکرنمیکنم. انگار یه بار سنگین از روی شونه هام برداشته شده. البته نه که فکرنکنم مثلا اگه تو اینستا یا جایی چیزی ببینم اشکام سرازیر میشن و تو دلم میگم کاش منم به نی نی داشتم ولی بعدش بیخیال میشم و بعش فکرنمیکنم. توی این دو سه سال که دنبال درمان بودم خیلی استرس و فشار روحی روانی روم زیاد بود....دیگه نمیخوام برم دنبالش. شماهم اگه میبینید قسمتتون نیست دیگه خودتونو زجر ندید از زندگیتون لذت ببرید از چیزایی که دارید. 

(فقط بدی ماجرا واسم اینجاست که مادرم و مادرشوهرم همش نذر و نیاز میکنن که من بچدار شم و هی اینو بهم میگن و عصبیم میکنن دوست دارم ازشون فرار کنم برم یه جای دور) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکلت به خدا باشه رها کنی اتفاق میفته حرفای اونا هم به دل نگیر از نادونیه

ان شاءالله هرچی خیر و خوشیه واسه همه پیش بیاد.‌

واقعا حرفاشون آزاردهنده است ولی سعی میکنم توجه نکنم

خب بهشون بگو این کارشون اذیتتون میکنه بگید شما ب خدا سپردین و امیدتون بخداست بگو یاداوریش باعث اذیتتونه بگو میدونید ک شمارو دوست ددرن و واسه خوشحالی شما ولی بگو شنیدنش اذیتتون میکنه 

دعا میکنم ک هرچی خیر و صلاحتونه اتفاقا بیوفته و دلتون شاد شاد بشه 🌹

ان شاءالله هرچی خیر و خوشیه واسه همه پیش بیاد.‌واقعا حرفاشون آزاردهنده است ولی سعی میکنم توجه نکنم

من چی بکم خواهرم بخاطر دخترم اینقد زجرم دادن و اشکمو دراوردن چون دختر شد جلو چشمم بین دخترم و پسر جاریم فرق میزارن بخدا نابود شدم خدا نگذره ازشون

خب بهشون بگو این کارشون اذیتتون میکنه بگید شما ب خدا سپردین و امیدتون بخداست بگو یاداوریش باعث اذیتت ...

ممنونم گلم ان شاءالله 

آره باید خودم‌به مادرم‌بگم به شوهرمم بگم به مادرش بگه 

ایندفعه که رفتم بهم یه جوراب بچه داد گفت نذر کردم بچدار شی جوراب از نمیدونم کجا بهم دادن و از این حرفا....بعد گفت یکی از دوستام گفته اگه برآورده شد دعات باید جوراب به بچه ها بدی اینم گفته توبذار برآورده بشه من جوراب به بزرگا هم میدم

من چی بکم خواهرم بخاطر دخترم اینقد زجرم دادن و اشکمو دراوردن چون دختر شد جلو چشمم بین دخترم و پسر جا ...

بخدا دختر بهتر از پسره. من دیدم پسرا توب روی پدر و مادرا بخاطر زناشون می ایستن و بی احترامی میکنن این‌دختره که تا پیری همیشه مراقبته. محلشون نذار. زمان خودش نشونشون میده 

ممنونم گلم ان شاءالله آره باید خودم‌به مادرم‌بگم به شوهرمم بگم به مادرش بگه ایندفعه که رفتم بهم یه ج ...

اره حقداری اونا از دوست داشتن کاراشون ولی شرایط روحی شگا نمیطلبه بنظرم بهشون بگو چون اگر از نظر روحی اوکی بشی بچدار میشی مطمینم