2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه کانال خصوصی زدم برای خودم نوشتم"me"هرچی دردو دله میفرستم برای خودم

وای من خیلی آدم استرسی و محتاطی هستم یبار اینکارو کردم بعد همش با خودم میگفتم اگ یروز کسی اینجا عصو بشه چی

درحالیکه اصن لینکش فقط دست خودم بود 

امضا میخوای چیکار 

کلیپ ببین درمورد قانون جذب

انها واقعا چرتن، باید باور کنیم هزار ویک مشکل حل نشدنی داریم

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
انها واقعا چرتن، باید باور کنیم هزار ویک مشکل حل نشدنی داریم

خب راه خودتو باید پیدا کنی عزیزم،اهداف تو مسیرشون با اهداف بقیه فرق میکنه. نشین یه جا که غصه بخوری به این فکر کن که باید چیکار کنی فقط و با امید برنامتو بچین آدمی به امید زنده س

خب راه خودتو باید پیدا کنی عزیزم،اهداف تو مسیرشون با اهداف بقیه فرق میکنه. نشین یه جا که غصه بخوری ب ...

اره، آخه می دوی دنبال پول دربیاری میبینی جونیت، تمام شد 

عشقای جونیته نکردی، نری عقب افتادی

اصلا دیوانه کرده جوان‌ها را این زمونه

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
اره، آخه می دوی دنبال پول دربیاری میبینی جونیت، تمام شد عشقای جونیته نکردی، نری عقب افتادیاصلا دیوان ...

انقدر ناله نکن بده انرژیت میاد پایین بی خودی.

جوونیت همین روزاس که داری زهرش میکنی برا خودت. از مسیرت لذت ببر از همین لحظه لذت ببر قربون صدقه خودت برو هوای خودتو داشته باش. منم مثل تو کلی سختی کشیدم چیکار کنیم بزنیم رو سرمون؟مگه چیزی درست میسه اینجوری؟