2777
2789
عنوان

پریدن از خواب با تپش قلب

1960 بازدید | 28 پست

سلام دوستان

کسی اینجوری هست؟

بیدلیل از خواب پریدن ضربانم بالا بود ترسیدم پاشدم ی قرص پراپرانول برا تپش قلب خوردم و ی فاموتیدین برای معده

بنظرتون از چیه؟

آخه شبیه حمله های پانیک نبود که چن وقت پیش داشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه اول ی لیوان اب بخور دراز بکش، و شروع کن نفس عمیق بکشی اگه تا 15 دقیقه ضربانت پایین نیومد اون موقع پروپرانول بخور، درسته بی ضرره اما خودتو عادت نده بهش. 

من خودمم پنیک اتکی ام، اینطوری کردم دیگه هم پنیکم خوب شده هم تپش نمیشم.

اینم بگم کلا سعی کردم ریلکس کنم.

لولوعه نینی سایت 😛
شاید بدنت خیلی کم اب شده یا کار زیادی کردی، البته اگه مشکل خاصی نداری

نه اتفاقا کار زیاد نکردم

سه چهار روز پیش تپش قلبم رفت بالا حس کردم دارم سکته میکنم رفتم بیمارستان برام نوار قلب گرفتم گفت نوار قلبت استرس رو نشون میده بعد سرم ارامبخش و امپول و اینا دادن

همیشه اول ی لیوان اب بخور دراز بکش، و شروع کن نفس عمیق بکشی اگه تا 15 دقیقه ضربانت پایین نیومد اون م ...

این تپش لعنتی که میاد همش فک میکنم الان ایست قلبی میکنم استرس وجودمو میگیره 

این تپش لعنتی که میاد همش فک میکنم الان ایست قلبی میکنم استرس وجودمو میگیره

اره منم اینطوری بودم اینقد شدم که دیگه برام عادی شد و از وقتی دیگه نترسیدم و بهش فکز نکردم تپش نشدم

لولوعه نینی سایت 😛