2777
2789
عنوان

پریدن از خواب با تپش قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 1961 بازدید | 28 پست
حمله عصبیه

اینم بگم من تقریبا هرشب موقع خواب میگم نکنه تو خواب بمیرم  

ی چنوقت که فوبیای خواب پیدا کرده بودم البته بیشتر بخاطر پانیک بود چون اکثرن تو خواب میومدن سراغم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی آزمایش دادمهم غلظت بود هم کم خونی!به دکتر گفتم گفت احتمالا مینور خفیف باشهبعد تو آزمایش mcvو mch پ ...

غلظت خون؟ ینی هموگلوبینت بالا بود؟ یا RBC؟

وقتی mcv mch پایین باشه، و گلبول های سفیدت زیاد باشن، ینی خونت غنی نیست، حالا ممکنه اهن خونت کم باشه یا ب 12 که همون حالت های کم خونی حساب میشه 

لولوعه نینی سایت 😛
الان کلرودیسپوکسایدو یسری داروهای گیاهی

سعی کن قرصو کم کم کنار. بزاری اول نصفش بخوری بعد یک چهارم تا سه هفته رفته رفته کنارش بزار شاید از عوارض اون باشه مامانم قبلا پرانول مصرف میکرد و همش همه عصبی وحشتناک داشت موقع خواب و می‌گفت قلبش میریزه انگار الان کنار گذاشتش بهتر از قبل شده ولی کاملا خوب نشده فرصتی اعصاب خیلی عوارض وحشتناک دارن اینا یه سری از عوارضش همون دمنوش گیاهی بخور بهتره

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙

سعی کن قرصو کم کم کنار. بزاری اول نصفش بخوری بعد یک چهارم تا سه هفته رفته رفته کنارش بزار شاید از عو ...

درسته دقیقا

برا پانیکم همون اوایل رفتم روانپزشک چنتا قرص داد رفتم تو گروه ها همه گفتن خیلی عوارض سنگین داره ی قرص بهم داده بود بنام تیوریدازین! فقط یبار خوردمش دیدم ی عوارضش ایست قلبیه !!!

دیگه نخوردم داروهارو فقط گیاهی ادامه دادم پیش ی نفر رفتم اینارو بهم گفت بخورم خیلی خوب بود ولی هنوز کامل خوب نشدم

درسته دقیقابرا پانیکم همون اوایل رفتم روانپزشک چنتا قرص داد رفتم تو گروه ها همه گفتن خیلی عوارض سنگی ...

واقعا دکترا رو چه حسابی همچین قرص های خطرناکی و تجویز میکنن آره عوارضش بعضیاش خیلی طولانی میشه

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙

دکتر گفت زمینه ارثیه گلبولات کیفیت لازم رو ندارن واسه همین بدن زیادتر تولید میکنه میشه غلظت !

از من گوش کن صبح ها ناشتا ترکیب سه شیره خرما توت انگور بخور از جای خوب پیدا کن اصل و طبیعی باشه بخر خودت متوجه میشی بهتر شدی