2777
2789

اتفاقا منم ی دانش آموز دارم دوست داره با بقیه دوست بشه ولی نمیتونه نمیدونم مشکل کجاست،همیشه تنهاست و تو حیاط ک میبینمش ی گوشه نشسته گریه میکنه میپرسم چیزی شده هیچی نمیگه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

چقدر دلم واسه دخترم میسوزه . کلاس اوله امروز خورده زمین. بینیش هم خون اومده مقنعه پر خون. حالش رو یادم نمیره که اومد خونه با گریه. چقدر بچه ها مظلومن . همش دارم غصش رو میخورم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه عزیزم درک میکنم چی میگی

فقط واقعا از تمام وجودم تنها خواهشی که از شما به عنوان مادرش دارم اینه که نه شما نه پدرش هیچوقت به روش نیارین یا نگین که نمیتونی ارتباط بگیری اصلا تو سرش نزنین یا اگر کسی همسن و سالش ارتباطات خوبی داره مقایسه نکنین چون باعث میشه ا‌وضاع خیلی بدتر شه یا کلا دیگه ارتباط نگیره یا فقط واسه لج کردن و نشون دادن اینکه اشتباه میکنین با هر کس و ناکسی دوست بشه 

اوه عزیزم درک میکنم چی میگیفقط واقعا از تمام وجودم تنها خواهشی که از شما به عنوان مادرش دارم اینه که ...

مسئله اینجاست خیلی هم دنباله دوسته

خیلی بچه های کلاسشون پررو هستن خیلی فیسی هستن

خب روحیاتش با بقیه متفاوته،یا ذاتا درونگراست نمیتونه با بقیه ارتباط بگیره.چه اشکال داره

نام کاربریت چی میگه؟😳

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
اوه عزیزم درک میکنم چی میگیفقط واقعا از تمام وجودم تنها خواهشی که از شما به عنوان مادرش دارم اینه که ...

چقدر درست گفتی کاش پدر مادر های ما میدونستند اینارو‌ 

hope is dangerous thing for a woman like me to have 
اتفاقا منم ی دانش آموز دارم دوست داره با بقیه دوست بشه ولی نمیتونه نمیدونم مشکل کجاست،همیشه تنهاست و ...

می‌خوام به معلمشون بگم که به بچه ها به تشر بیاد که آنقدر گروه تشکیل ندن و به بقیه هم راه بدن

سعی کن بهترین وسایلو این اولا در اختیارش بزاری و بهش اعتماد ب نفس بدی نزار هیشکی بگه وای چ بچه ارومیه چ بی سروصداس همش بگو خیلی اجتماعیه با همه خوبه همه دوسش دارن ک اعتماد ب نفسش بیاد بالا 

می‌خوام به معلمشون بگم که به بچه ها به تشر بیاد که آنقدر گروه تشکیل ندن و به بقیه هم راه بدن

معلم حواسش هست مطمئن باشید من امروز زنگ تفریح حتی استراحت نکردم و کلا ب این دانش آموز اختصاص دادم و باهاش صحبت کردم ب ی نتیجه هایی هم رسیدم خداروشکر

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤