2777
2789
می‌خوام به معلمشون بگم که به بچه ها به تشر بیاد که آنقدر گروه تشکیل ندن و به بقیه هم راه بدن

وا

به معلم چه ربطی داره ؟!

معلم که نمیتونه به بقیه بگه با هم دوست نباشید

صد البت که نمیگه 

مگه معلم مسعول روابط بچه هاست ؟

حالا معلم بگه باهم دوست نباشید و گروه تشکیل ندید بچه ها مگه اهمیت میدن ؟!

زنگ استراحت بچه ها با دوستاشون میرن بیرون خب 

معلم که وقت استراحت بالا سر بچه ها نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می‌خوام به معلمشون بگم که به بچه ها به تشر بیاد که آنقدر گروه تشکیل ندن و به بقیه هم راه بدن

ب جای اینکه تلاش کنی معلم و بچه ها رو به راه بیارید

به نظرم یک مشاور کودک خیلی خوب پیدا کن 

و از اون کمک بخواه ک ابن داستان از ریشه و همین سن و همین جا حل بشه که بزرگترین کمک رو اینطوری ب کودکتون میتونید بکنید 

اگ مادرا اجازه بدن خوبه خداروشکری سری چالش ها با مادرا دارم و چندتا دانش آموز شیطون و شلوغ

واسه چی مادرا؟؟

خودم فردا میخواستم برم مدرسه با معلمش صحبت کنم از وضع دخترم. به خاطر این میگید

وابه معلم چه ربطی داره ؟!معلم که نمیتونه به بقیه بگه با هم دوست نباشیدصد البت که نمیگه مگه معلم مسعو ...

چرا معلم حتی مدیر اگه دلسوز باشن کمک میکنن

اونکه میگی ربط نداره برا پادگان نظامی

اینجا برای از تو سرودن هوا کم است...
آخی عزیزم بگو مواظب خودش باشه

انقدر خودم گریه کردم. تو مدرسه میگفته بگید مامانم بیاد گفتم خوب شدی دیگه زنگ آخره . میخوام فردا برم مدرسه ببینم چیشده ، دخترم که کوچیکه نمیتونه دقیق بگه چیشده

پسر من کلاس اوله باهمه دوست شده من بدبخت تو مدرسه همیشه تنها بودم به زور یدونه دوست داشتم معلوم نیست ...

پسرا همینطورن باهمه ی مدرسه دوستن همزمان دعوا میکنن دنیاشون اصلا با دخترا خیلی متفاوته

اینجا برای از تو سرودن هوا کم است...
واسه چی مادرا؟؟خودم فردا میخواستم برم مدرسه با معلمش صحبت کنم از وضع دخترم. به خاطر این میگید

هنوز ارزشیابی نشدن عزیزم فعلا دوروز گذشته اجازه بدید جلسه برگزار میکنن انشاالله تشریف میبرید میپرسید

ن من چالشهام سر نیمکت اول بود ک ی جمله رو باید ب صدتا مادرتوضیح بدم

اگ بقیه چالش‌ها رو میخواهید بدونید تاپیک آخرم ی سر بزنید

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤