2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز ارزشیابی نشدن عزیزم فعلا دوروز گذشته اجازه بدید جلسه برگزار میکنن انشاالله تشریف میبرید میپرسید ...

ممنون. واقعا شما معلم ها خیلی زحمتکش و فداکارید . ازتون ممنونم . 

انشالله خدا هر چی میخواید بهتون بده❤🌹

واقعا برعکس شوهرمم بچه ساکتی بوده همش میگم به کی رفته یه جوری حرف میزنه انگار مرد بزرگیه

مامان من بسیاااار مظلو م و ساکته . هیچ جا حرف دلش رو نمیگه ولی من و جوری بار آورده که در جا جواب میدم و از حق خودم دفاع کردم . ولی باز من نمیذارم دخترم جواب بده و شلوغ باشه ، همش میگم نگی ها ساکت باشی .

وابه معلم چه ربطی داره ؟!معلم که نمیتونه به بقیه بگه با هم دوست نباشیدصد البت که نمیگه مگه معلم مسعو ...

نه منظورم این نبود که دوست نباشن اینکه بقیه رو هم تو جمعشون راه بدن 

خب بچه ها از معلم بیشتر حساب میبرن اگه بهشون مثلا بگه بچه ها کسی رو تنها نذارید با هم دوست باشید 

ممنون. واقعا شما معلم ها خیلی زحمتکش و فداکارید . ازتون ممنونم . انشالله خدا هر چی میخواید بهتون بده ...

خیلی ممنون لطف دارید وجود چند نفر از شما عزیزان برای ما غنیمته♥️🌹

درسته وظیفمونو انجام میدیمو منتی نیست تشکر نمی‌خوایم حداقل اذیت نکنن

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
نه منظورم این نبود که دوست نباشن اینکه بقیه رو هم تو جمعشون راه بدن خب بچه ها از معلم بیشتر حساب میب ...

این مشکل به احتمال زیاد از بچه خودتونه که از کلاس اول تا الان دوستی نداره

یا ممکنه بخاطر تک فرزندی یا خجالتی بودن و... اجتمایی نشده باشه و ندونه با بقیه ارتباط بگیره 

حالا معلم هم بگه یا نگه فرقی نمیکنه بچه ها ذاتا با دوستای خودشون میگردن و دختر شماست که باید با بقیه بجوشه و دوست پیدا کنه برای خودش 

به مشاور کودک یا روانپزشک کودک ببریدش ببینه مشکلش چیه که با بقیه ارتباط نمیگیره 

چرا معلم حتی مدیر اگه دلسوز باشن کمک میکنناونکه میگی ربط نداره برا پادگان نظامی

معلم و مدیر موظف نیستن برای بچه ها مدرسه دوست پیدا کنم 

۳۰۰ تا ۲۰۰ تا دانش آموز مگه میشه معلم و مدیر بشینه برای هر کدوم دوست پیدا کنه ؟! زنگ کلاس که معلم در حال تدریس و زنگ تفریح هم که تو دفتر کی وقت می‌کنه بشینه برای بچه ها دلسوزی کنه و دوست پیدا کنه ؟!پس کی به کارهای درسیش برسه ؟! اصلا معلم و مدیر از کجا باید بدونه فلانی دوستی داره یا نداره ؟! مگه تو مدرسه بچه هارو برای دوست یابی گروه بندی میکنن؟!

بچه خودش باید اجتمایی و بجوش باشه و با بچه ها ارتباط بگیره و بگرده باهاشون  و دوست پیدا کنه برای خودش نه مدیر معلم 

اتفاقا برعکس تو پادگان که سرباز ها گروه بندی میکنند نه مدرسه