2777
2789
عنوان

کسی هست بهم انگلیسی یاد بده

69 بازدید | 13 پست

کنکور دادم الان بیکارم تا نتایج 

اما نمی‌دونم چطوری زبان بخونم 

و از کجا شروع کنم

کسی نیست بهم یاد بده؟

یا باهم بخونیم یاد بگیریم

لطفاً هرکی هست فقط پیام بده یا درخواست بده

یکی از کاربرا تو پر بازدید گفت یاد میده 

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@توت_فرنگی_خانم  

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون) 

آقا اشتباه شد 

@دختر _توت_فرنگی _خانم

سطحت‌ چیه ؟ اگه پایین تر از من باشی میتونم کمکت کنم

می‌خوام یجوری یاد بگیرم که کم کم پیشرفت کنم تا بتونم کتاب بخونم یا حرف بزنم😅 اما الان در حد کتابهای دبیرستانم

@دختر_توت_فرنگی_خانم 

می‌خوام یجوری یاد بگیرم که کم کم پیشرفت کنم تا بتونم کتاب بخونم یا حرف بزنم😅 اما الان در حد کتابهای ...

باید هر روز حتی کم بخونی 

گرامر باید هر روز بخونی و کلی مثال راجبش ببینی و بشنوی 

لغت هم اول لغت های پایه اگر بلد نیستی 

اهنگ یا کارتون های سطح پایین هم میتونه کمک کنه یواش یواش حرف بزنی چون باید زیاد بشنوی تا بتونی خوب حرف بزنی 

hope is dangerous thing for a woman like me to have 
باید هر روز حتی کم بخونی گرامر باید هر روز بخونی و کلی مثال راجبش ببینی و بشنوی لغت هم اول لغت های پ ...

زبانت در چه حده؟

اگه با یکی بخوای بخونی بهتر یاد میگیری به نظرم

زبانت در چه حده؟اگه با یکی بخوای بخونی بهتر یاد میگیری به نظرم

تعیین سطح نکردم ولی در حدی که فیلم ها یا کارتون های تقریبا ساده رو متوجه میشم و میتونم حرف بزنم 

گرامرهارم خوندم 

hope is dangerous thing for a woman like me to have