2777
2789
عنوان

خانما چرا همش اینو میگه

391 بازدید | 15 پست

سلام عزیزا

هرچی میگم هر حرفی میزنم پارتنرم فقط میگه دورت بگردم فداتشم قربونت برم همینننن حرف میزنم چیزی میگم فقط یکی از این سه تا رو می‌فرسته 😐😂

چی کار کنم؟

بخدا راضیم خداروشکر ولی آخه همش اینا خب حرفی بزن یه چیزی بگو

تصمیم گرفتم دیگه پیام نفرستم سکوت کنم

اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ💚🌿 " یا الله "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا با لغتنامه زنها آشنا نشده

بچه که نیست سنش هم کم نیست اولش خیلی سرد بود و خشک آنقدر محبت کردم باهام خوب شده خداروشکر ولی همه حرفاش همین سه تاس

خوبه که شوهر من میگه تاجی ستون  

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
بچه که نیست سنش هم کم نیست اولش خیلی سرد بود و خشک آنقدر محبت کردم باهام خوب شده خداروشکر ولی همه حر ...

کلمات جدید بگو بذار اونم یاد بگیر

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
بنظر من حواسش جای دیگس

خیلی سرش شلوغ از همش خبر دارم تو کارش بودم میدونم واقعا اعصاب میخواد آخر شبا وقت می‌کنه بره خونه

استاتر و دوستای دیگه تاپیک اخرم شاید بدردتون بخوره یک نگاهی بندازید

میگم داخل آبکش استیل برنج شفته نمیشه.؟؟درضم بعد آبکشی اینجوری دم میکنی ؟

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

خیلی سرش شلوغ از همش خبر دارم تو کارش بودم میدونم واقعا اعصاب میخواد آخر شبا وقت می‌کنه بره خونه

همونه پس باورکن پیاماتم کامل نمیخونه که بفهمه درجوابت چی بنویسه 

منظورم این نیس براش مهم نباشی ها همون سرش شلوغه بخاطر همون