2777
2789
عنوان

بچه ها راجب پیشدبستانی من پرسیدم

344 بازدید | 37 پست

که اگه الان بچه های نیمه اول ۹۸ نرن چی میشه گفتن عیبی نداره میشه سال بعد برن پیش ۲ و سال بعدش کلاس اول، ؟ پس چرا بعضی نی نی ساستی ها میگن نه قبول نمیکنن باید برن اول

قضیه پیش ۱ و ۲ چیه ؟

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش یک مهدکودک پیش ۲ پیش دبستانی...من دخترم پنج سال و چند ماهس ولی ننوشتم پیش ۲ میخوام شش سالش بشه ...

یعنی پنج سالگی برن پیش ۲ 

شش سالگی برن پیش ۱ 

و هفت سالگی مدرسه ؟ 

اگه پیش ۲ نره اشکالی داره ؟

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

دخترم رو پیش یک نفرستادم ،پیش دو هم سال آخر  کرونا و تعطیلات حضور ی مجازی بود که اصلا دیگه ادامه نداد دخترم و بدون مدرک پیش بردمش  کلاس اول الانم کلاس سومه 

دختر خواهرم پیش نرفت امسال کلاس اولی هست 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
پیش یک مهدکودک پیش ۲ پیش دبستانی...من دخترم پنج سال و چند ماهس ولی ننوشتم پیش ۲ میخوام شش سالش بشه ...

آره بچه‌ کوچیکه طفلی... 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
من میخوام پیش بره بعد بره کلاس اول

اول ببین روحیه بچه چجوری هست بعد با توجه به روحیه ش جایی رو انتخاب کنید چون بعضی پیش ها برنامه زیاد دارن بچه خسته نشه و بعدا از مدرسه زده نشه 

پیش دبستانی اختیاریه . پایان شش سالگی هم کلاس اول ثبت نام میکنن

ببینید من اینجوری که نظر خودمه میخوام دخترم توی شش سال و پنج ماه بره پیش دبستانی و توی هفت سال و پنج ماه بره کلاس اول اشکالش چیه؟

اول ببین روحیه بچه چجوری هست بعد با توجه به روحیه ش جایی رو انتخاب کنید چون بعضی پیش ها برنامه زیاد ...

نمیخوام امسال که پنج سال و پنج ماهس بره ولی بعضیا میگن واااای چرا ننوشتی عقققب میفته

ببینید من اینجوری که نظر خودمه میخوام دخترم توی شش سال و پنج ماه بره پیش دبستانی و توی هفت سال و پنج ...

تا جایی که من می دونم طبق قانون ثبت نام میکنن . اگه بعد شش سالگی پیش ثبت نام کردن بکن چه اشکالی داره . 

پیش دبستانی در کل کشور اجباری نیست و نیمه اول ۹۸ سال اینده کلاس اولی عست

تامام

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

پیش دو هم لجبازی نیست اجباری

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️