2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم از دستشون

72 بازدید | 4 پست

خانواده همسرم خیلی به حرف مردم اهمیت میدن طوری شده کل زندگیشون وفق مراد بقیه شده

اینجوری بپوش فلان کس می بینه زشته

آرایش کن فلان کس میخواد بیاد

فلان حرفو نزن فلانی میشنوه عیبه

طلاهاتو بنداز فلان کس داره میاد

منم خسته شدم از این ادا اصولا

پس کی قراره بخاطر خودشون زندگی کنن؟؟؟

من و همسرم داریم یواش یواش(چند روز آینده) از ایران میریم میخوام روز رفتن یه استوری بزارم ک کلا توش تیکه باشه

بنظرتون چی‌بنوبسم؟بگم منکه راحت شدم اما شماها بمونید برای بقیه زندگی کنید؟؟؟یا چی؟؟؟

من یه دوست دارم ک خانواده همسرم میشناسنش به ناخودآگاه دوبار باردار شده 

اینو مادرشوهرم اومده به مامانم میگفته آره فلان کس بعد دخترشما ازدواج کرده ولی دوتا بچه داره اونوقت ما بهش میگیم بچه بیارید نمیارن

فلان کارو انجام نمیده(یعنی من انجام نمیدم)اگه خواهرم بیاد ببینه چی میشه؟آبروی ما میره و فلانه

خیلی حرصم گرفته میخوام همه رو استوری کنم بزارم

خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!!                                                          زخم به زخم

تو نگران اونا نباش 

حالا ک داری میری ن تیکه بنداز ن برات مهم باشه 

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نگران اونا نباش حالا ک داری میری ن تیکه بنداز ن برات مهم باشه

آخه به من این حرفارو میزنن ک اینو بپوش اونو نپوش ارایش کن فلان کن

منم لج میکنم برعکس عمل میکنم مگه بچه دوساله م بهم امر و نهی میکنن

خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!!                                                          زخم به زخم
آخه به من این حرفارو میزنن ک اینو بپوش اونو نپوش ارایش کن فلان کنمنم لج میکنم برعکس عمل میکنم مگه بچ ...

دآری میری راحت میشی عزیزم بیخیالش

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁