2777
2789

میدونم سختی زیاد کشیده درک نشده

ولی خیلی داره بد خلفی میکنه دیگ تو خونه نمیشه نفس کشید وغذا خورد

امشب ۱ ساعت ساندویچ ساده ای درست کردم ولی خب خیلی دقیق آماده کردم سر سفره وای باباتون داره میره مشهد وای بچه هاش وای آدم باش تو چرا ابقدر بدی عصرش رفتیم دکتر فقط غر زد دیر شد فلان شد به خدا نابود شدم

تا بابام میاد خونه میزنه به دعوا و بحث و داد 

الانم گفتم سلطه بازی خونه بابات یاد گرفتی اومدی سر ما خالی کتی دقیق همینه اونجا رئیس بوده

الانم شام جمع کرد گفت نمیخاد 

به وقتش خیلی مهربونه خیلی هوامونو داره ولی عصبی شه بدترین میشه 

همش دارم به مشگل میخورم تو زندگیم خسته شدم

شد

عزیزم مادرت دارو لازم داره ای کاش ببریش پیش دکتر اعصاب و روان.من خودم همینجور بی دلیل بد خلق و عصبی بودم رفتم دکتر و دارم دارم میخورم یکیشم فلوکستینه خیییلی تاثیر مثبتی داشته

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
عزیزم مادرت دارو لازم داره ای کاش ببریش پیش دکتر اعصاب و روان.من خودم همینجور بی دلیل بد خلق و عصبی ...

بهش گفتم برو روانشناس درک نشده تو زندگیت سختی کشیدی الام برو حرف بزن خودت آروم کن سنی نداری ولی کو گوش شنوا

خودش داره نابود میکنه مارو هم کنارش داره نابود میکنه

شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش گفتم برو روانشناس درک نشده تو زندگیت سختی کشیدی الام برو حرف بزن خودت آروم کن سنی نداری ولی کو گ ...

نه روانشناس به درد نمیخوره فقط رانپزشک یا دکتر اعصاب و روان ممکنه افسردگی درمان نشده داشته باشه

من خودم به این نتیجه رسیدم که دیگه تحمل خودمو ندارم از این خلق و خوی عصبی خودم خسته شده بودم .باهاش صحبت کن راضیش کن و ببرش دکتر

نه روانشناس به درد نمیخوره فقط رانپزشک یا دکتر اعصاب و روان ممکنه افسردگی درمان نشده داشته باشه

برمیگرده به درک نشدنش از سمت بابام ولی خدای غر زدنه وقتی میتونه خیلی آروم حرف بزتع همش داد میزنه داد داد داد

شد

خیلی حرف زدممیگم داری خودت نابودمیکتی گوش نمیکنه

به هرحال خودتو اونو از این وضعیت دربیار .برو با کسی که ازش حرف شنوی داره مشورت کن.یا یه مدت برو خونه مادربزرگت و مجبورش کن تا دکتر نره برنمیگردی

برمیگرده به درک نشدنش از سمت بابام ولی خدای غر زدنه وقتی میتونه خیلی آروم حرف بزتع همش داد میزنه داد ...

هردلیلی هم که داشته باشه حق نداره محیط خونه رو واسه شما سم کنه

به هرحال خودتو اونو از این وضعیت دربیار .برو با کسی که ازش حرف شنوی داره مشورت کن.یا یه مدت برو خونه ...

بیین حتی الانم دارع با بابام بحث میکنه 

خاله هام بهش گفتن

مامان بزرگم گفته ولی کو گوش شنوا

مجبورم واقعا یه جوری تهدیدش کنم تکونی بده به خودش

شد

بیین حتی الانم دارع با بابام بحث میکنه خاله هام بهش گفتنمامان بزرگم گفته ولی کو گوش شنوامجبورم واقعا ...

اره مجبورش کن .به فکر آرامش روح و روان خودت باش

مرسی عزیزمامیدوارم بتونم کادی کنم داریم نابود میشیم🖤

برو با بزرگترا درمیون بزار وادارش کن بیاد دکتر و یه دوره کامل دارو مصرف کنه.من از شدت عصبانیت میزدم میشکستم هرچی دورم بود .یه دفعه هم با پا رفتم تو شیشه و پام درید .اصلا انگار افسار پاره کرده بودم سر مسخره ترین موضوع دیووونه میشدم.ولی الان اصلا نمیتونم با صدای بلند حرف بزنم چه برسه به داد.نه خوابم زیاد شده نه چاقی یعنی هیییییچ عوارضی هم نداشتن دارو ها.عین معجزه بوده برام حالم عالیه و راضیم

بعدم عزیزم مادر قلب خونس مادر نماد مهربونی وصبوری تو خونس.مادر باید به بقیه آرامش تزریق کنه نه اینکه آرامش بقیه رو هم بگیره .تماشاچی نباشید که در آینده تاثیرات خیییلی منفی رو شما هم میزاره