2777
2789
بطور تقریبی گفتن هر توکن ۱۰ سنته عزیزم یا به عبارتی هر توکن ۶ هزار تومنه.تعداد توکن ها هم توی همستر ...

ینی من که ۲۳۵۰ تچکن دارم دو ملیونم  نمیشه😐😐

کاربر __اقا     ادما در نهایت میرن دنبال لیاقتشون  برو همون جایی که محل......بهت نمیده   
به کیف پول وصل نشدم دیگه فرصتش تموم شد؟

به احتمال زیاد بله گلم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی من که ۲۳۵۰ تچکن دارم دو ملیونم نمیشه😐😐

تو مدرسه ریاضی چند میگرفتی اکثرا؟😁

حدود ۱۴ میلیون میشه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

آره واقعا خنده داره تازه از کاربرهاش خواسته فصل دوم رو هم بازی کنن من راکی هم داشتم حساب کردم پولم ش ...

با چ رویی  فصل دوم راه میندازن  خدایی  با این قیمتای افتضاح 

یه  چی مثل داگز  فصل دوم  راه  بندازه  همه  شرکت میکن  چون شیک  تر تمیز  بدون  زحمت  پول  داد 

این  عنتر  پنج ماه همه اسیر خودش  کرد  اخرم به ریش  همه خندید با توکن هاش

کاربر __اقا     ادما در نهایت میرن دنبال لیاقتشون  برو همون جایی که محل......بهت نمیده   
منم همستر دارم خداکنه یه قیمتی لیست بشه به درد بخور باشه

ایردراپ اصلا منبع درآمد محسوب نمیشه. یعنی فکر نکنید میتونید با پولش برید طلا بخرید یا بدهی صاف کنید و این حرفا.

ای ایردراپ‌ها فقط برنامه‌ریزی جهانی هستن برای اینکه دولت‌ها ارز دیجیتال رو به رسمیت بشناسن. خیریه که نیستن.

اونم ایردراپی مثل همستر که با توجه به تعداد زیاد کاربرانش نمیتونه پول زیادی بده چون هزینه‌هاشون می‌ره بالا و از سرمایه اولیه بیشتر میشه. دیدید که همستر برای پایین اومدن تعداد کاربران و سود بیشتر چه حقه‌هایی زد. از اپلیکیشن‌های بازی بگیر تا شایعه لیست نشدن برای ریزش کاربران و توکن‌سوزی که در محاسبه نتایج انجام دادن.

امیدی که میشه داشت اینه که توکن‌ها رو همین اول نفروخت و نگهش داشت به امید اینکه یه معجزه بشه و مثل بیتکوین به انفجار توش رخ بده که احتمالش کمه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻