2777
2789
فکر نکنم بیست میلیون بشه قیمتش روزی که لیست بشه خیلی کمتر از این حرفهاست

حالا ۲۰ نه ، ۱۰

بهرحال!

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی که تا الان نمیدونم اصلا چی هست 😐

امکان نداره کسی که تو فضای مجازیه تاحالا اسم این بازی ب اگوشش نخورده باشه

تاجی ام💙💙🌟🌟..🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀

من ۳۰۰۰ توکن دارممیشه ۲۰ میلیون حدودا با این قیمت تقریبی که گفتنکمه بنظرتون؟حقوق یک ماه کار کردنم تو ...

عزیزم چجوری حساب کردی ۲۰تومن شده؟مگه قیمت گذاری شده؟

خدایا شکرت❤❤
منم همستر دارم خداکنه یه قیمتی لیست بشه به درد بخور باشه

ان شاءالله 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

عزیزم چجوری حساب کردی ۲۰تومن شده؟مگه قیمت گذاری شده؟

بطور تقریبی گفتن هر توکن ۱۰ سنته عزیزم یا به عبارتی هر توکن ۶ هزار تومنه.

تعداد توکن ها هم توی همستر هر کاربر تو بخش ایردراپ نمایش داده شده💙

من ۳۰۰۰ توکن دارممیشه ۲۰ میلیون حدودا با این قیمت تقریبی که گفتنکمه بنظرتون؟حقوق یک ماه کار کردنم تو ...

به کیف پول وصل نشدم 

دیگه فرصتش تموم شد؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن