2777
2789

یه مشاوری کنکور ریاضی هست که معتقده باید روزی ۱۱ ساعت تست بزنم

۳ ساعت حسابان، ۳ ساعت فیزیک، ۳ ساعت شیمی و ۲ ساعت هم یا هندسه یا گسسته یک روز در میون

مشکل من با زیاد درس خوندن نیست

بلکه مشکلم اینه که این برنامه حجمی نداره

یعنی انگار آزمون آزمایشی رو الکی ثبت نام کرده باشم

بنظرتون به روشش عمل کنم؟ خودش دختری هست که دانشجوی ترم آخر برق شریفه

نه به حرفش گوش نده خودمم سال اخر ریاضیم چرت گفته

چرا با کسی که دانشجوعه مشاوره برمیدارید اخه

اصلا تو روز تهش قراره 14 ساعت درس بخونی ، یعنی 3 ساعتشو درس بخونی و 11 ساعت تست بزنی ؟ مسخرس

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

نه به حرفش گوش نده خودمم سال اخر ریاضیم چرت گفتهچرا با کسی که دانشجوعه مشاوره برمیدارید اخهاصلا تو ر ...

بنظرم ساعت مطالعه رو بد نگفته

خب سه ساعتم عمومی می خونی دیگه

من تا الانم همین بودم ولی برنامم حجمی بوده

الان حس می کنم این برنامه سر و ته نداره و سر همین اعصابم خورده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم ساعت مطالعه رو بد نگفتهخب سه ساعتم عمومی می خونی دیگهمن تا الانم همین بودم ولی برنامم حجمی بود ...

3 ساعت عمومی میخونی اوکی . ولی برا تست زدن نیاز نیست اختصاصیارو بخونی ویدیو ببینی جزوه بخونی و ... ؟

یعنی از غیب بهت درسا داده میشه و تو مستقیم میری سر تست ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

3 ساعت عمومی میخونی اوکی . ولی برا تست زدن نیاز نیست اختصاصیارو بخونی ویدیو ببینی جزوه بخونی و ... ؟ ...

وقتی ۳ ساعت هر روز مال فیزیک هست طبیعتا تو از درسنامه شروع می کنی و بعد تست های سطح یک و بعد سخت تر:/

مگه هر کی بگه کتاب تستم رو دارم می خونم، داره صرفا بدون یادگیری اولیه تست های سطح سه رو حل می کنه ؟:/»

وقتی ۳ ساعت هر روز مال فیزیک هست طبیعتا تو از درسنامه شروع می کنی و بعد تست های سطح یک و بعد سخت تر: ...

میگی گفته 11 ساعت تست . 3 ساعتش برا فیزیک 

وقتی مثلا 3 ساعت برنامه تست داری یعنی اون 3 ساعت خالص تست باشه . درسنامه و جزوه رو باید جدا از تایم تست حساب کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40