بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀
میگه دنیا جای عجیبیه و تو این دنیا نباید از عشق بی بهره باشی
یعنی اگه عاقل باشی میفهمی عاقل بودن توی اینجای عجیب کار غلطیه
بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منظورش اینه که دنیا رو خیلی جدی نگیری و بخاطرش هرکاری انجام ندی
عاشق بودن و..
اینکه کسی نباشی که به شدت توی کار دنیا فرو رفته و همه چیو جدی گرفته
اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]
میگه دنیا جای عجیبیه و تو این دنیا نباید از عشق بی بهره باشی یعنی اگه عاقل باشی میفهمی عاقل بودن توی ...
مرسی عزیز دلم🥰ممنون بابت پاسخگویی تون گلم🫂❤️
بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀
عزیزم این معنیش مشخصه خب داره میگه دیوونگی و اهمیت ندادن به خیلی چیزا بخصوص دنیا و غم غصه هاش خیلی ب ...
مرسی عزیز دلم ممنون بابت پاسخگوییتون گلم🫂❤️
فلسفی هستشمنظورش اینه که دنیا رو خیلی جدی نگیری و بخاطرش هرکاری انجام ندیعاشق بودن و..اینکه کسی نباش ...
مرسی عزیز دلم🥰ممنون بابت پاسخگویی تون❤️
منظور از این شعر اینه ماتوی این دنیا سرگشته ایم وبرای پیدا کردن هدفمون هستیم واونقدر عاقل هستیم که د ...
مرسی عزیز دلم🫂ممنون که پاسخ دادید❤️🥰
میگه تو این دنیا سردرگم تر از اونی هستیم که دیوانه گی نکنیم
فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست
سرگشته محض=سردرگم وادی حیرت =دنیاعاقل تر از انیم که دیوانه نباشیمیعنی باید دیوانگی کنیمبه عبارت دیگه ...
مرسی عزیزم🫂سپاسگزارم که پاسخ دادین❤️💋