2777
2789

من از خودم ن شبکه های اجتماعی اینستا و اینا پروفایلو پست از خودم میزارم بدون حجاب

بعد فامیلای خودم هم میبینن فامیلای شوهرمو برداشتم که نبینن 

بعد شوهرمم مشکلی نداره اوکیه 

بعد مادرشوهرمم کاسه داغ تر از اش شده مبگه چرا گذاشتی اینا به شوهرم گفت شوهرمم گف دوست داره بزاره من مشکلی نمیبینم 

بعد برداشتع به شوهرم میگه که اگه جلوشو نگیری به خانوادش میگم شوهرمم گفت خانوادش میدونن 

بعد زنیکه اشغال زنک زده به مادربزرگم به مامان مامانم برداشته گفته زنیکه پدرسگ دختر هرزتو جمع کن همتون هرزه این همتون عین همین 

مادربزرگمم هیچی نگفته قطع کرده زنگ زده به شوهرم که من کمتراز گل به شما نگفتم که مامانت به منی که بی خبر از همه چی زنگ زده همچین حرفی میزنه 

اینم بگم مادرشوهرم قبلش به مامان و بابای من دعوا کرده سرهمین موضوع و حریف مامان بابام نمیشه بعد زنگ زده به مادربزرگ طفلک من که از  هیچی خبر نداره 

بعد منم عصبی شدم بهش پیام دادم وابشو دادم قبلشم به من زنگ زد گفت پدرسگ و هرزه و ۳ سال تحملت کردیم منم جواب ندادم قط کردم وقتی دیدم به مادربزرگم همچین حرفی زده بهش پیامک دادم این حرفارو زدم

مامان بابام شفته جوابشو میدن برای همین به اونا هیچی نگفته 

سر ی موضوعی هم با مامانم دعوا لفظی کرد به مامانم گفت تو ابلهی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احمقه اگه مادربزرگم یکاریش میشد دارش میزدم

ارامشت را حفظ کن😐

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨