2777
2789
عنوان

خاستگارم خیلی رو مخم هست

159 بازدید | 17 پست

چندین ماه پیش اومد خاستگاری 

و چون کارش استان دیگه بود

تا دوبار همدیگه رو دیدیم و بعد برای آشنایی قبول کردیم دوماه طول کشید،بعدم دوباره هر یکماه یکبار میومد. 

تو این چند ماه وضعیت خانوادمون خیلی بد بود داداشم مریض بود بابام مریض بود و من واقعا حوصله نداشتم 

خیلی نسبت بهش میل نداشتم و با بدتر شدن شرایطم حسم بدتر شد بهش

و از اونور اون آدم خیلی به من وابسته شده بود خیلی زباد

با اینکه من مسئله آدم احساسی و وابسته ای نیستم و زبون خوشی خم ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا من از لحاظ روانی خیلی بهم ریخته بودم و اون آدم هم انتظارت قرار و بیرون رفتن داشت 

و چندین بار سر این موضوع بحث داشتیم

تا اینکه وقتی بابام خیلی حالش بد بود بهم پیام داد و گفت اینجوری نمیشه و از این حرفا

منم گفتم شرایطم اینه فعلا 

بعد هم دوباره مادرش و خودش زنگ زدن ک چرا ما رو تا اینجا کشوندی

منم گفتم نمیخوام اصلا 

وقتی حال نداشتی،  محترمانه ردش میکردی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401