2777
2789

بخصوص دوستانی که متاهل هستند یا تجربه ارتباط با آقایون داشتن از اخلاقیات خوبی که دارن بگید یا ویژگی های اخلاقی که قبلا توجه نداشتید الان در این فرد دیدین یا فهمیدین چقدر خوبه یه مرد اونو داشته باشه برای کمک مجردا و کسایی که قرار کسی رو انتخاب کنن 

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

به نظرم یکی از قشنگ ترين ویژگی مردها اینکه حرف بزنن :) با آرامش و بهت نشون بدن که من هستم حواسم هست بدون اینکه بگن :) دیدم ک میگم

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

به نظرم یکی از قشنگ ترين ویژگی مردها اینکه حرف بزنن :) با آرامش و بهت نشون بدن که من هستم حواسم هست ...

منظورت از حرف زدن چیه

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت از حرف زدن چیه

مثلا وقتی نگرانی یا ناراحتی بیاد باهات حرف بزنه 

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

مثلا وقتی نگرانی یا ناراحتی بیاد باهات حرف بزنه

اهان منظورت اینه همدردی کنه باهات