2777
2789
عنوان

شوهرمو یه هفته ندیدم

356 بازدید | 9 پست

تو عقدم حدودا یه ساله خیلی پادویی خانوادشو میکنه داداشش سر همین موضوع بحث داشتیم‌اخیرا چون قرار بود منو ببره سر خاک مادربزرگم ک تازه فوت شده اما گفت‌کار دارم با داداشم بیرون و کارای مغازه رفت!!!

منم فرداش زنگ زدم گفتم بهتره چند روز دور باشیم تاکید می‌کنم خیلی عصبانی بودم‌چون ثبات کلامی نداره اولویتش نیستم عصبی شدم با دوستمم نمیزاره برم‌بیرون‌کلا رابطمون باهاش قطع کرده لعنت به عشق و عاشقی ک دلم واسش تنگ شده خستم کرده نمیتونم تصمیم عقلانی بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین فکراتو بکن مشخصه که دو دلیاگه میخوای جداشی(مثلا مطمئنی ک خیلی اخلاقاش بده و فقط صرفا بخاطر علاق ...

دو دلم این دل لعنتی نمیزاره چون بهش با وجود اینکه دست بالام دراز کرده علاقه دارم ، خوبه خوبه خدانکنه بد بشه 

دوست عزیز با توجه به زندگی مادر و خالم که همینجوری براشون جهنم شد(دخالت ها و اهمیت بیش از حد همسر به خانوادش)، توصیه میکنم هنوز که تو عقدی و قانونا متعهد نشدی بشین قشنگ فکر کن به انتظاراتت از زندگی اینده و رفتار همسرت. اگه رفتارش واقعا غیر قابل تحمله برات شاید بهتر باشه همین الان یا باهاش صحبت کنی یا تمومش کنی. اگر این کاستی ها در کنار رفتار های خوبش و علاقه ای که بهش داری وزن کمتری داره چه بهتر که باهاش صحبت کنی در ارامش و حلش کنیو

دوست عزیز با توجه به زندگی مادر و خالم که همینجوری براشون جهنم شد(دخالت ها و اهمیت بیش از حد همسر به ...

هزاران‌بار نشستم باهاش صحبت کردم همش حرفه عمل باز کار خودشو میکنه

هزاران‌بار نشستم باهاش صحبت کردم همش حرفه عمل باز کار خودشو میکنه

خوب عزیزم با توجه به رفتارش حتی زمانی که ازدواج نکردین مشخصه همین روند رو تا اخر عمر در پیش داره. اگه نمیتونین با توجه به علاقتون ازین رفتارش بگذرین شاید بهتر باشه به طور جدی باهاش در میون بذارین همین رو. چون این رفتار خیلی چیز ساده ای نیست که بعدا درست بشه یا راحت بشه بخشید. بعدا حتی ممکنه موجب افسردگیتون شه. البته بنده فقط از روی تجربه ی نزدیکانم صحبت کردم. مهم نظر شماست که کدوم کفه ی ترازو سنگین تره براتون.