2777
2789
عنوان

یه فکت بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 102 پست
یه دوستی داشتم شوهرش خیلی محدودش می‌کرد و ادعای غیرتش میشد که زنم نباید تنها بره بیرون و دوستم هم هم ...

اره اکثرا این غیرتاشون الکیه 

کار خوبی کردی دوستت سرشو کرده بوده تو برف به قول معروف

این کاربری دست دوتا قاتله 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ابد حقققق .....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

زرنگ بودن شما نفهمیدی

نه جریان جنایی نیست ...

مردها ساده لو میرن ...زن ساده لوح زیاد داریم ...

برادرهام 

دایی هام 

همکارام 

همسرم 

برادرشوهرهام 

و خیلی هایی که حتی زمینه خیانت هم داشتن ولی انجامش دیدم ندادن...

اونقدرا ما هم چشم و گوش بسته نیستیم که تشخیص ندیم

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

اره اکثرا این غیرتاشون الکیه کار خوبی کردی دوستت سرشو کرده بوده تو برف به قول معروف

اون میره با یکی دیگه بهش خیانت میکنه. راستش ترسیدم به دوستم بگم همچین پیشنهادی بهم داده اونم بعد اون همه تعریفی که از شوهرش پیش من کرده بود 

منم اصلا خیال ازدواج تو سرم ندارم

والا بخدا انقد اینجا گفتن خیانت حس میکنم حتما سر منم میاد خدایی نکرده 😐💔

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

خب مردها با مردها که نمیرن تو رابطه با زن ها میرن تو رابطه .پس ۹۹ درصد زنها هم باید خیانت کار باشن ب ...

بازم خائن بودن مرد متاهل و نمیشه ماست مالی کرد با این حرف 

این کاربری دست دوتا قاتله 
بازم خائن بودن مرد متاهل و نمیشه ماست مالی کرد با این حرف

اخه مرد که مرد نمیره تو رابطه با زن .خوب خود زن ها مقصرند بعدم مطمن باش تا زن چراغ سبز نشون نده مرد هیچ گ ه ی نمیخوره .پس مطمن باش ۱۰۰ درصد زنها مشکل دارند که ۹۹ درصد مردها خیانت میکنن