2777
2789
عنوان

یه فکت بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 102 پست

یه تئوری هست به اسم تئوری آشوب یا chaos

میگه هر سیستمی که بهم بریزه بعد از مدتی آشوب رو میخوابونه

جامعه ایران دچار آشوب شده تازه داره راهیو میره که اروپا صد سال پیش رفت ایران هم کامل بهم میریزه تا نظمی نو بوجود بیاره پس فقط از سلامت روان خودتون مراقبت کنید و مسئله رو شخصی نبینید فکر نکنید خدا باهاتون لج افتاده یا دارید تقاص پس میدین چون این اتفاقات تقاضای زمانه ست مشکل از شما دخترایی که بهتون خیانت شده نیست

ما زنا همیشه بدبخترینیم تو همه حیطه ها باید مواظب باشیم ی وقت گاف ندیم شوهرمون بره با یکی  یا سرد شه مدااااااام باید دغدغه داشته باشیم طوری باشیم ک شوهرمون دوسداره 

کلی از مسئولیت های زندگی هم رو کمر زنه 

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اون یک دهم درصد و گذاشتم که حق بعضی ها پایمال نشهبله دو طرفست ولی اینکه کدوم یک از این طرف متاه ...

خیانت خیانت دیگه حالا میخواد متاهل باشه یا پارتنر داشته باشه ! 

ریشه خیانت ها تهش میرسه به نظام آموزشی مزخرف و شرایط فرهنگی و.. جامعه ! 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

میگن زنش عرضه نداره ما جبران میکنیم براش نمیدونن چه زندگی هایی رو از هم میپاشونن

البته اینم بگم بعضی زنا خیانت شوهرشون و میندازن تقصیر همین زنا 

ولی در هر صورت هر دو طرف خیانتکار و خائنن

این کاربری دست دوتا قاتله 
عزیزم به همه نسبت نده ، خیانت پول میخواد ، تو پسر باشی پول نداشته باشی دختر واسه چی تو بیاد

الان برعکس به چشم دیدم دختر ۲۰ ساله حاضر پول خونه همه چی در اختیار مرد ۴۰ بزار که باهاش باشه اون مال قبلا بود تازه مردا ناز هم می کنن 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 
درست میگی‌من خودم بعد تجاوز خیلی سخت اعتماد میکردماولش دوست صمیمی بودیمو خب اعتماد کردم بعدش خیلی بر ...

حالا که دنیا به آخر نرسیده 

بره به درک به فکر خودت باش 

یه دوستی داشتم شوهرش خیلی محدودش می‌کرد و ادعای غیرتش میشد که زنم نباید تنها بره بیرون و دوستم هم همش میگفت از بس دوسم داره اینطوری میگه و میترسه آدمای چشم چرون نگام کنن گفتم این حتما خودش چشم چرونه یا دنبال زن هاست حالا میترسه سر زن خودش هم بیاد دوستم خیلی ناراحت شد و گفت شوهر من محاله همچین کاری بکنه یه مدت گذشت دیدم شمارمو از گوشی زنش برداشته و بهم پیام داد ابراز علاقه کرد هر چی از دهنم در اومد بازش کردم و کلا باهاشون قطع ارتباط کردم 

یه تئوری هست به اسم تئوری آشوب یا chaosمیگه هر سیستمی که بهم بریزه بعد از مدتی آشوب رو میخوابونهجامع ...

ولی این خیانت از قبل بوده هرچند نه خیلی زیاد ولی بازم بوده