2777
2789

خواب دیدم که من بچه دارم نوزاد چندماهه

که پدرنداره دنبال پدرشم پدرشو میشناسم من ولی خانوادم نه انگار ولمون کرد رفته

خانوادمم به عنوان قدا اینجور توری بهم نگاه میکنن مامانم بهم میگه که من بچه بعلم بود مامانم می گفت که به خواهرت گفتم برای بچه ات گردو کهنه بخرباطنه اینجور چیزی که بچه گرسنه نمونه

بدش من گوشی میگیرم دستم انگار به بابای بچه میگم دلت به حال این بچه بسوز ببا برگرد بابای بچه انگار من نمی خواد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب داستاته یا خوابه؟

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
من که نفهمیدم چی نوشتی

انگار بچه داشتم پدرش نامعلوم نمیدونم پدرش کیععع😬😬😬انگار یجورهای حس میکردم میشناسم پدرشو،درصورتی که خانوادم نه ازدواج و بچه دارشدن من میدونستن انگاریهوی بای بچه امدتوی بغل امد بودام خونه خانوادمم به چش بد بهم نگاه میکردن که تو شوهر نکردی این بچه کیع؟بدش منم به یکی زنگ میزنم میگم بخاطر بچه اتم شد برگرد ی اینطور چیزی بود

منم میگم شاید با گریه زاری خوابید بودام با فکر خیال اون یاروی که کات کرد بودایم خواب بیدم این چرت پرت هارو دیدم

ولی خدایش توی خواب خیلی حال بدی داشتم ی حس ترد شدن بدی داشتم از سوی خانوادم

انگار نه اون یارو نه خانوادم بگردن نمیگرفتنم