2777
2789
عنوان

بارداری

121 بازدید | 15 پست

سلام خانوما کسی بوده تو دوران بارداری اصلا خواب نداشته باشه ن شب ن روز خواستم بپرسم مشکلی براش پیش نیومده دارم از استرس میمیرم خواب برام خیلی سخت شده هیچ وقت فکر نمیکردم واسه یک ساعت خوابیدن اینقدر زجر بکشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوازده هفتم برای فرار از تهوع فقط میخوابم🙄😑😑

من اصلا خواب ندارم بعضی وقتا کلا استرس میگیرتم سه ماه دیگه تا زایمانم مونده همش ب خودم میگم تموم میشه تحمل کن 

نه بابا چه ضرری.هرکی سیستم بدنش یجوری تغییر میکنه

اره اصلا کلا ی مدل دیگه شدم خوابم میادا میرم بخوابم خوابم نمیبره فقط ب خودم دلداری میدم میگم سه ماه پاییز مونده تا زایمان انشالله

من اصلا خواب ندارم بعضی وقتا کلا استرس میگیرتم سه ماه دیگه تا زایمانم مونده همش ب خودم میگم تموم میش ...

عزیزم انشالله پاییزت راحت بگذره به دکتر گفتی شاید دارو میداد علایمت رو میگی نینی ها چین؟

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

عزیزم انشالله پاییزت راحت بگذره به دکتر گفتی شاید دارو میداد علایمت رو میگی نینی ها چین؟

دارو  فلوکستین داده میترسم بخورم  شب و روز خواب ندارم نی نی هام دختر پسره خیلی شرایط سختی دارم من تو زندگی اصلا مشکلی نداشتم تا حالا اما تو بارداری ی غمی میاد تو دلم نمیتونم تحمل کنم گریه ام میگیره