2777
2789
عنوان

اصلا من بد

96 بازدید | 14 پست

اصلا من ادم بدی 

ولی اصلا دلم نمیخواد برم دانشگاه برای کارورزی با اینکه میدونم باید برم اما نمیخوام برم بذار همه باهام بد بشن مگه همه خوبن همه کاملن اصلا من یه ادم بدم 

اما نمیخوامممم پامو بذارم تو اون دانشگاه 

من لج کردمممم من اصلا نمره هم نمیخوام 

چه ربطی به بد بودن داره؟

حالت خوبه؟

وظیفته

مگه ما چون خوبیم و بدیم وظایفمونو انجام میدیم؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چه ربطی به بد بودن داره؟حالت خوبه؟وظیفتهمگه ما چون خوبیم و بدیم وظایفمونو انجام میدیم؟

خب کسی که بده وظیفشو انجام نمیده دیگه 

به کسی که وظیفشو انجام نمیده نمیگن بد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خراب نمیشه فقط نمره ام کم میشه برای یه درس

بشه، مشکلی پیش نمیاد، بقیه نمرات بالا باشن معدله جبران میکنن

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
بشه، مشکلی پیش نمیاد، بقیه نمرات بالا باشن معدله جبران میکنن

اره بعد تازه سه ماه رفتم کارورزی الکی میگن باز بیا حتی نمره شو گرفتم ۲۰

اما باز میگن بیا منم لج کردم نمیرم 

اره بعد تازه سه ماه رفتم کارورزی الکی میگن باز بیا حتی نمره شو گرفتم ۲۰اما باز میگن بیا منم لج کردم ...

اهان چه رشته میخونی

اره ثبت شده اصلا برای ترم قبله اما باز میگن بیا کارورزی اگه نرم یعنی برام بد میشه؟اصلااا دلم نمیخواد ...

نه دیگه مگر  این ترم هم داشته باشی، در کل کم محلی نکن سری بزن 

ودلیلی بیار نمی تونی بری