بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
این یه چیز شخصیه اما حالا که نظر میخواید باید بهتون بگم که من اختلاف سنی زیادی با پدر و مادرم و خواهر و برادرام دارم و این خودش یه مشکل بزرگه توی خونه ما
بجز این قضیه باید شرایط جسمی خودتون رو هم در نظر بگیرید
خب خیلیل رو هم با این تفاوت میبینم اطرافم که خیلی خوشن
اکثرن ناخوشن
حوصله بچه داری رو تا ۷.۸ سال دیگه راری؟
قطعا نه
چون سن بره بالا ادم انرژیش کمتر میشه
خسته از هر چی که بود،خسته از هر چی که هست🥀 کاربر قدیمی هستم علی یاسینیِ سابق ام اکانتم هزار بار بی دلیل تعلیق شد لطفا تعلیقمون نکن نی نی یار،چون این اکانت دست دو نفره
مثل خوره این فکر به جونم افتاده...اصلا یکی دوماهه تو خودمم... چیزی شادم نمیکنههمش پشیمونم ۸ سال فرصت ...
اره واقعا اگه می خواستی زودتر اقدام می کردی خیلی شرایط بهتر بود، باید همه چیز رو بسنجی ، شرایط روحی و جسمیت، ببین الان می تونی بعد از سالها فاصله از گرفتن از بچه داری دوباره از نو شروع کنی، رن داداش من هم ۴۰ سالشه دخترش کلاس هشتم پسرش هم پنجم این همه سال نی گفت نمیخوام یهو نظرش عوض شد با اینکه سابقه سقط بعد از پسرش داشت تونست با کلی دارو بارداری رو تموم کنه ولی خیلیییییی صبور و حوصله داره
اره واقعا اگه می خواستی زودتر اقدام می کردی خیلی شرایط بهتر بود، باید همه چیز رو بسنجی ، شرایط روحی ...
بیماری خاصی داشت؟...
من راحت و سریع باردار میشم
تعریف نمیکنم از خودم ولی من اطلاعاتم بالاست و حافظه خوبی دارم...همین الان اطرافیان نزدیک که نوزاد دارن ازم میپرسن فلان قطره یا فلان کار واسه نی نی چیه...