2777
2789
عنوان

چرا بی جنبه این اخه

175 بازدید | 18 پست

قصد توهین به هیچ قشر و شخصی رو ندارم ولی چرا یکی نظری داره قصد تحمیل عقاید و افکار خودتون به اون فرد رو دارین و همش دنبال قانع کردن هستین.

به طور مثال اینجا ایرانه همه اشنا با دین اسلام و احکام شرعی هستن یکی تا میبینید قبول نداره سریع جبهه میگیرین

متوجه شدم اکثر افراد اینجا خیلی مذهبی هستن ک عقایدشون قابل احترامه ولی دیگه عقاید مقابل رو تحقیر و تمسخر نکنید لطفا

ممنونم از همه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون این یک سایت مذهبی و به جز دین اسلام در مورد هرچی خلاف دین باشه یا حتی سوال درمورد خدا باشه ممنوعه

نی نی یار یکبار اخطار داد بهم و دقیقا همینا گفت که خلاف قوانین اسلام هر حرفی ممنوعه 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 
مثل اینکه با خیلی از نی نی سایتی ها آشنا نیستیکه خیلی راحت به خودشون اجازه میدن به عقاید ما توهین کن ...

من از هیچ کدوم طرفداری نمیکنم بی احترامی معنی نداره هر کسی عقاید و زندگی خودشو داره

من تاالان کلی بی احترامی از سمت خانمای مذهبی دریافت کردم و همیشه سوال بود برام چرااخه

چون این یک سایت مذهبی و به جز دین اسلام در مورد هرچی خلاف دین باشه یا حتی سوال درمورد خدا باشه ممنوع ...

سایت اگر مذهبی بود انقد راجع به موضوعات فوق جنسی سوالات رو باز نمیزاشت ک تو هر رده سنی ببینن 

شما برو قسمت کلینیک ببین چخبره