لیلی_ومجنون مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 1708 عنوان اونایی ک خونشون هالوژن و نور مخفی دارن بیاید 463 بازدید | 20 پست فاصله هالوژنهاتون چقدره از هم؟نور مخفی و هالوژنهاتون چ رنگ و مدلیه؟ تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙 شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴ وزن شروع:۸۰. وزن هدف:۷۰. وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞 وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞 وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞 ۷۵🔓 ۷۰🔒 ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم 1403/07/02 | 13:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nedajon عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 22490 هر نیم متر یه بار ....نورها هم مهتابی همون زرد ... سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
khodashokret عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 9534 حداقل ی متر باید باشه رنگ نور مخفی آفتابی بزن یا مهتابی خونه رو روشن میکنه
لیلی_ومجنون مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 1708 هر نیم متر یه بار ....نورها هم مهتابی همون زرد ... نیم؟میش عکس بدی ببینم؟خودتون اینطور زدید تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙 شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴ وزن شروع:۸۰. وزن هدف:۷۰. وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞 وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞 وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞 ۷۵🔓 ۷۰🔒 ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
لیلی_ومجنون مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 1708 حداقل ی متر باید باشه رنگ نور مخفی آفتابی بزن یا مهتابی خونه رو روشن میکنه هالوژنهارو مهتابی زدیم ولی نور مخفی نمیدونم با کدوم عقل انبه ای گفتم بزنن ک الان مث چییی پشیمونم تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙 شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴ وزن شروع:۸۰. وزن هدف:۷۰. وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞 وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞 وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞 ۷۵🔓 ۷۰🔒 ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
لیلی_ومجنون مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 1708 این هفت رنگ ها... کنترل هم داره اینها خیلییی گرون بودن نشد بخریم تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙 شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴ وزن شروع:۸۰. وزن هدف:۷۰. وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞 وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞 وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞 ۷۵🔓 ۷۰🔒 ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
لیلی_ومجنون مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 1708 هر نیم متر یه بار ....نورها هم مهتابی همون زرد ... همسر من هر متر یه هالوژن نصب کرد نمیدونم چرا حس میکنم خیلیههه نور زیادیه دلم گرفته تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙 شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴ وزن شروع:۸۰. وزن هدف:۷۰. وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞 وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞 وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞 ۷۵🔓 ۷۰🔒 ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
دریا2343 عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 27135 اینها خیلییی گرون بودن نشد بخریم از هالوژن ها که ارزونتره
khodashokret عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 9534 هالوژنهارو مهتابی زدیم ولی نور مخفی نمیدونم با کدوم عقل انبه ای گفتم بزنن ک الان مث چییی پشیمونم ن انبه ایی نارنجی میزنه ببر پس بده خونه رو تاریک میکنه اونوقت نمیتونی روشن کنی زیاد چون چشم و میزنه
khodashokret عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 9534 همسر من هر متر یه هالوژن نصب کرد نمیدونم چرا حس میکنم خیلیههه نور زیادیه دلم گرفته نور زیاد خونتو دلباز تر میکنه
لیلی_ومجنون مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 1708 ن انبه ایی نارنجی میزنه ببر پس بده خونه رو تاریک میکنه اونوقت نمیتونی روشن کنی زیاد چون چشم و میزنه همسرم میگ دیگ بریده پس نمیگیره تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙 شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴ وزن شروع:۸۰. وزن هدف:۷۰. وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞 وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞 وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞 ۷۵🔓 ۷۰🔒 ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
لیلی_ومجنون مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 1708 نور زیاد خونتو دلباز تر میکنه یعنی خوبه بنظرت؟ نمیدونم چرا انقدر حساس شدم حسابی کلافه ام تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙 شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴ وزن شروع:۸۰. وزن هدف:۷۰. وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞 وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞 وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞 ۷۵🔓 ۷۰🔒 ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
khodashokret عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 9534 همسرم میگ دیگ بریده پس نمیگیره حالا شما ببر شاید پس گزفت
khodashokret عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 9534 یعنی خوبه بنظرت؟ نمیدونم چرا انقدر حساس شدم حسابی کلافه ام عالیه عزیزم اگه تونستی عکس بزار ببینم از نطر من ک خوبه خونه باز میشه روشن باشه خودم دلم باز میشه نگران نباش قشنگ میشه وسیله هاتو بچینی