2777
2789
عنوان

مادرم و‌خواهرم رو اعصابمن

541 بازدید | 29 پست

برادرشوعرم نامزد کرده یه دخترو که قبلا دوست پسر داشته حالا نمیدونم چطوره به منم ربطی نداره چون شهرشون کوچیکه همه از هم خبر دارن و همه میدونن این دختره قبلا اهل دوستی بود مادرم ایناهم همونجان. الان دنبال خرید نامزدی هستن.

مادرشوهرم اول میگفت ن باید یمدت نامزد باشن ببینیم چطورن بعد عقدش میکنیم.

علت اینکه اینو گرفتن این بود چون فرهنگیان قبول شد.

حالا رفتن خرید نامزدی و خیلی خرید کرده دختره و همه شهر فهمیدن و کوچکترین حرکت رو بقیه میفهمن 

الان همش به من میگن ببین چکار میکنن برا این دختره ک وجهه خوبی هم نداره چقدر براش سنگ تموم میزارن 

هرچی بد تر باشی برات بهترن و...

منم اعصابم خورد میشه چی جوابشونو بدم؟

الان کدوم دختری قبلا دوس پسر نداشته! هنوز عادی نشده براتون؟ حتی اون روستاها هم خیلیا داشتن قبلا چه برسه شهر کوچیک این کجاش بده؟ با یکی آشنا شده نساخته کات کردن همین

برام صلوات میفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مادرمنم همینه هی هرچی میشه تو دل منو خالی میکنه اهل مقایسه س همیشه اینجوری بوده هم اعتماد بنفسمو نابود کرده هم براش مهم‌نیس زندگیم بخاطر این حرفاش خراب میشه 

😑 

بگو به شما ربطی نداره مادر و خواهر من! بگو ببینید واسه خودتون سنگ تموم گذاشتن یا میذارن طرف مقابلتون ؟؟ 

یه مدت سمتشون نرو واقعا این افکار و صحبت ها سم هست هم حالت رو بد میکنه هم تاثیر میذاره توی رفتارتون با برادرشوهرت و همسرش. بالاخره ایشون انتخابشون این خانم بوده و واقعا به کسی ربط نداره .

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
الان کدوم دختری قبلا دوس پسر نداشته! هنوز عادی نشده براتون؟ حتی اون روستاها هم خیلیا داشتن قبلا چه ب ...

این چیزا به من ربط نداره اما حرفای اونا اذیتم میکنه در جواب خواهرم چی بگم

یجورایی راست میگن

اون ازشون میخواد وتو نخواستی

دوتا پسر دارم اولی همش درحال خرج و ریخت و پاشه

دومی ساکته و  باید زوری براش خرید کنیم ،یجور غرور داره

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

وای مادرمنم همینه هی هرچی میشه تو دل منو خالی میکنه اهل مقایسه س همیشه اینجوری بوده هم اعتماد بنفسمو ...

من یه اعتقادی دارم همیشه،به نظرم ما تجربه مون و سیاستمون از پدرمادرامون خیلی بیشتره،بهتر راه و روش زندگی رو بلدیم،اگر با فرمون اونا پیش بریم من یکی که تا حالا طلاق گرفته بودن

هرچی گفتن بگو من از زندگیم راضی ام و قرار نیست با مقایسه های بیخودی زندگی رو بکام خودم تلخ کنم

از شماهم خواهش میکنم با دلسوزی نابجا منو تحریک نکنید کاری کنم بضرر زندگیم تموم شه

من یه اعتقادی دارم همیشه،به نظرم ما تجربه مون و سیاستمون از پدرمادرامون خیلی بیشتره،بهتر راه و روش ز ...

دقیقا منم میگم اگر میخایم عاقبت بخیر بشیم ار چی اونا گفتن 180 درجه برعکسش شما تو مسیر قرار بگیر 

...