2777
2789
عنوان

مادرم و‌خواهرم رو اعصابمن

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اینارو بهت میگن ناخوداگاه کینه تو دلت میاره اجازه ندید بعدها شما گله کنید باجاریتون رابطتون بد بشه فقط اعصاب خردیو ناراحتیش واس شما میمونه اونوقت همین خونوادت بهت میگن چیکارشون داری حسودی نکن سرت بکار خودت باشه اولش وادارت میکنن وارد جنگ اعصاب شی بعدش ولت میکنن 

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

این چیزا به من ربط نداره اما حرفای اونا اذیتم میکنه در جواب خواهرم چی بگم

بگو به من و تو ربطی نداره ...من که عروسشونم برام مهم نیست تو چرا کاسه داع تر از اش میشی!

استارتر جان کسایی که با حرفاشون روح و روانت رو به هم میریزن یکی دوبار جوابشونو بده بنشونشون سر جاشون دیگه ول میکنن .فرقی نمی کنه مادر باشه یا خواهر

مادرت احیانا مادر من نیست؟؟ کلا رو مخ دختزای خودش میره و اذیت میکنه بعد میشینه در حد یه روانشناس دخت ...

دقیقا مادر منم اینطوریه من با ۳۵ سال سن و دو تا بچه هنوزم دست بردار نیس و دائم در حال مقایسه است دیروز زنگ زده گفته رفتم خونه فلانی چقدر مرتب بود خونه اش یاد بگیر منم گفتم مادرم اولا اون فلانی دو تا بچه شیطون مثل من نداره دوما تو فکر کن من بی نظم ترین و کثیف ترین ادم روی زمینم با این حرفات حالم رو بهم نزن

ن منم خواستم ولی مادرشوهرم نزاشت خیلی دخالت کرد

ولی زورش به جاری نرسیده و از رو رفته

شوهر منم خیلی مقاومت میکنه جلو پسرم ،ولی آخرش دیگه کم میاره 

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

شهر کوچک چه جای هولناکیه!!!!!چقدر حرف و حدیث !

ما یه مدت شهر کوچیک بودیم عمرمون تباه شد خیلییی وحشتناکه  اکثرا امکانات زیادی نداره تازه ما تو منطقه آزاد بودیم. همه همدیگرو میشناسن مثلا تو مدرسه جو میفتاد دختره فلانی با پسر فلانی ازدواج کردا یا مثلا فلانی ماشین خریده انگار زیر دوربین داشتی زندگی میکردی و کوچیک بودن خلوت بودنشم که دل آدمو پیر میکرد

برام صلوات میفرستین
من یه اعتقادی دارم همیشه،به نظرم ما تجربه مون و سیاستمون از پدرمادرامون خیلی بیشتره،بهتر راه و روش ز ...

ب طلاق نمیکشه ولی هربار تلفنی حرف می‌زنیم ازین چرت پرتا میگه 

مادرشوهرم خیلی خوبه ولی مادرم میشینه میگرده عیب ایرادای ریز کهنه رو پیدا میکنه همونارو میکوبه توسرم میگه میگه مادرشوهرت چرا اینکارو واست نکرد چرا شب زایمان تو بیمارستان نموند پیشت چرا فلان بهمان‌نکرد

خاهرمم همینطور 

اصلا اعصاب آدمو نابود میکنن واقعا استارترو درک میکنم

😑 
ما یه مدت شهر کوچیک بودیم عمرمون تباه شد خیلییی وحشتناکه اکثرا امکانات زیادی نداره تازه ما تو منطقه ...

بعد حرف هم بزنی میگن توهین نکن جای کوچک اصالت داره بله اصالت داره ولی فضول هم خیلی داره پدرصلواتیا چقدرم ریز میشن توزندگی بقیه!!!

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بعد حرف هم بزنی میگن توهین نکن جای کوچک اصالت داره بله اصالت داره ولی فضول هم خیلی داره پدرصلواتیا چ ...

دقیقا چه ربطی به اصالت داشت! یه چیز یاد گرفتن همه جا میگن. ماها رو همین شهر کوچیک بیچاره کرد نتونستیم پیشرفت کنیم . اعتماد به نفسمون هم ازمون گرفت الان تو جاهای خیلی شلوغ یا تو جمع های خیلی  شلوغ خودمونو گم میکنیم

برام صلوات میفرستین