2777
2789

من۲۲سالمه همسرم۳۰ 

سه ساله ازدواج کردیم و هردومون بچه دوست داریم نمی دونم وقتشه بچه اولو بیاریم یا هنوز زوده 

از نظر مالی هم خونه از خودمونه و حقوق کارمندی..

بگین از تجربه هاتون که چندسالگی بچه اولتونو آوردید آیا راضی هستین یا ن؟؟

سلام. من بچه اولمو ۲۸ سالگی به دنیا آوردم و دومی رو ۳۱ سالگی . از اولی راضی ام ولی دومی رو قربونش برم باید یکم بیشتر فاصله میدادم. البته الان دیگه گذشت و راضی ام در کل 

الحمدلله رب العالمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۵ سالم بود پسرم به دنیا اومد الان ۵سالشه، خداروشکر ولی یه چیزی بگم برا بچه دار شدن اعصاب قوی میخواد واقعاً مهمه خیلی مهم، شما اگه همه چیزت اوکی هست خب بیار عزیزم هروقت خودتون صلاح میدونین

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

۲۹ عروسی کردم و الان ۳۷ هست و سه تا زایمان زودرس و سقط داشتم متاسفانه فعلا ندارم الان میگم اگه برگردم عقب حتما ۱۵ سالگی شوهر میکنم و ۱۷ سالگی بچه اول مو میارم چون مسایل نازایی و مشکلات بارداری خیای خیلی زیاد شده دیگه مثل قدیم نیست باید از الان شروع کنی من که ۷ سال مستاجر بودم بازم باردار میشدم بچه خیلی مهمه آدم سالهای بعدی می‌فهمه 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

ازچه نظرفکرمیکتی زوذه؟

هرچی سن بالاتر بره قوای جسمی کمتر حوصله بازی بابچه کمتر اعصاب ضعیفترمیشه الان تو ایدال تررین زمان هستید 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

من تو سن ۲۵ سالگی همسرم ۲۸ بچه اولو آوردم 

البته که پسیمون بودم و گفتم کاش تا ۳۰ صبر میکردم.

سخته ۲ سال کامل از زندگیم رفت بدون اینکه بتونم ذره ای برای خودم باشم و به خودم برسم.

اوای ۱۸دومی ۲۴به عقل الانم بودم فقط دومیو میاوردم سنت مهم نیست مهم اینه ک حداقل ۵ ۶ سال اول زندگی بچه نیاری از تنهاییت و تایم آزادت لذت ببری 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

من ۲۶ ازدواج کردم خوب ۲۷ باردار شدم 

ولی خوب واسه شما نمیشه 

از لحاظ عاطفی به ثبات رسیده باشید مشکل حاد دوتایی نداشته باشید

حتما قبلش سفر برید حسابی خوش بگذرانید

از لحاظ مالی خوبه دیگه برای بچه اول انشاالله