2777
2789

۲۳ سالگی بچه اول و ۲۸ سالگی بچه دوم رو آوردم

سنم خوب بود و راضیم. تو هم اگه تو خونه بیکاری و دیگه هدفی برای دنبال کردن نداری خوبه که الان بچه بیاری وگرنه حداقل تا ۲۵ جا داره که صبر کنی برای بچه

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. من بچه اولمو ۲۸ سالگی به دنیا آوردم و دومی رو ۳۱ سالگی . از اولی راضی ام ولی دومی رو قربونش بر ...

آره سختی که حتما داشته و داره اما عوضش باهم بزرگ می شن و همبازی های خوبی هستن برای هم😍😍

۲۹ عروسی کردم و الان ۳۷ هست و سه تا زایمان زودرس و سقط داشتم متاسفانه فعلا ندارم الان میگم اگه برگرد ...

انشالا بچه سالم و صالح نصیبتون میشه 

نه در مورد شما ولی الان این تاپیک هایی که نمی تونن برای بچه وسیله مدرسه بخرن، یا بفرستنش پیش دبستانی یا یه دوچرخه بخرن ، یا حتی خونه ندارن انقدر زیاده، یعنی مهمتر از بچه آوردن توانایی تامینشه 

بنظرم الان بیار بهتره حوصله تون بیشتره من اولی رو ۲۷ اوردم این دومی رو هم الان ۲۹ سالمه چون بعد این ...

الهی بچه هاتو خدا واست حفظ کنه و شاد باشین همیشه😘🤗

برگردین عقب چه سنی دوست دارین بچه بیارین؟

همون ۲۳،۲۴.

سن بالا میره، واقعا آدم حوصله ی بچه نداره.

الان یگی میاد میگه، وااای عمه من، خاله من ۴۰ سالشه و ‌....

تو حالت کلی، نه استثنات، ادما کم حوصله میشن.

۲۹ عروسی کردم و الان ۳۷ هست و سه تا زایمان زودرس و سقط داشتم متاسفانه فعلا ندارم الان میگم اگه برگرد ...

مرسی ک تجربتو گفتی گلم 

ان شاالله خدا حاجت دلتو می ده عزیزم توکل به خودش❤️

۲۰ سالگی ،همسرم ۲۴ سالش بود 

اره راضی بودم چون خیلی شوروشوق داشتیم هم من هم همسرم و خیلی کمک حالم بود 

الان من ۲۷ هستم و هیچوقت به دومی فکر نمیکنم چون واقعا حوصله و اعصاب ندارم 😅

هرچند بقیع میگن خیلی مامان شاد و پر انرژی هستی ولی خب یدونه کافیه برام 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

دقیقا، من ۳۳ عروسی کردم، حالا خداروشکر دخترم زود دنیا اومد، همون سالگرد اول عروسیمون دخترم دنیا اومد.

ولی برای بچه دوم، شده داستان، سه تا سقط داشتم، دو تا سندروم داون مثبت پشت هم.

بعضی وقتا تو دلم میگم دخترمو ۱۵ میدم شوهر.

تنها دلیل که دکترای ژنتیک پیدا کردن سنمون بود.

دقیقا، من ۳۳ عروسی کردم، حالا خداروشکر دخترم زود دنیا اومد، همون سالگرد اول عروسیمون دخترم دنیا اومد ...

سنیرومند دان داشتن سقط کردید؟

وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!