2777
2789
عنوان

مادرم خیلی متوقع هست

237 بازدید | 10 پست

همش زنگ میزنه بدگویی یکی خواهرامو میکنه که هیچ پول بهم نمیده کمک نمیکنه و هروقت میاد دسته خالی میاد 

چی بهش بگم؟

من از دلسوزی گاهی چیزی دلش میخاد میگیرم براش میبرم گاهی پول بهش میدم 

مثلا روغن گوسفندی یا کشک یا گردو بادام میبرم براش

میگه راضی نیستم پدرت براش چیزی بخره چون خسیسه و کمک مالی نمیکنه بهم 

اینم بگم ما خواهرا شاغلیم اما من سابقه کاریم بیشتره درامدم بیشتره اما خواهرم درامدش کمتره 

حالا بحث دادن ندادم به کنار اینکه مادرم نسبت به دختراش اینقدر متوقع هست و برادرام شاغلن و مجردن اما هیچ کمکی نمیکنن هیچ اعتراضی هم نمیکنه هیچ انتظاری هم نداره فقط از ما دخترا متاهلا انتظار داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ازدرامد شوهرش یا اموال اون بده و شوهرراضی نباشع مدیونه مادرت اگه ازدرامد خود خاهرت انتظار داره که اونم ازته دل نده باز حلال نمیشه برامادرت 

خودش باید متوجه بشه عزیزم توچیزی بگی ادم بده میشیوضع مالی پدرت چطوره ؟

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

دختر گمونم داره ب در میگ ک دیوار بشنوه 

منظورش خودتی شاید از تو توقع کمک بیشتر داره

من نمیفهمم اینا مارو ب دنیا آوردن و با شرایط خییلی معمولی بزرگ کردن چرا انتظار های عجیب چ تو بچگی چ تو بزرگسالی ازمون دارن چرا فک میکنن ماها بزرگ ک شیم کارگرشون ب حساب میایم

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

اگه ازدرامد شوهرش یا اموال اون بده و شوهرراضی نباشع مدیونه مادرت اگه ازدرامد خود خاهرت انتظار داره ک ...

والا همینو بگو 

منکه میگم چمیدونم خودت بهش بگو و...

بد نیست مادرم با پدرم رابطه خوبی نداره همش باهاش قهره از اونم خیلی انتظار داره چون محل پدرم نمیده پدرمم براش خرج نمیکنهچون همش با پدرم قهره

دختر گمونم داره ب در میگ ک دیوار بشنوه منظورش خودتی شاید از تو توقع کمک بیشتر دارهمن نمیفهمم اینا ما ...

ن بابا میشناسم خواهرمو پیش داداشمم میگه 

من در همین حد میتونم 

دقیقا حس کرده باید بهش بدیم 

بخدا همش میگه کشک برا منکه پاهام درد میکنه خوبه میدونه فقط من کشک دارم 

بعد میره برا داداشام کار میکنه 

ن بابا میشناسم خواهرمو پیش داداشمم میگه من در همین حد میتونم دقیقا حس کرده باید بهش بدیم بخدا همش می ...

چقدر غم انگیز ک مادر پدر متوقع باشن از فرزند حالا کمک ب دلخواه طوری نیس ولی تعین تکلیف سخته بیشترم تو خونواده های سه چهارتا بچه ای اینجوره تو بیخیال شو و در حد توانت کمکتو بکن دیگه چاره نیست یا از دره خودش برو و بشین پرش کن ک فلانی«... پسرش ..».براش ال کرد بل کرد بیا و ببین چه کارا برا مامانش میکنه بلکه فشار از رو شما دخترا برداشته شه اروم اروم اثر میکنه

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

مادرم وضع مالیش خیلی خوب بود. تمام اموال پدرم را فروخته بود کرد به اسم خودش.  مادرم خیلی پسر دوست بود. خیلی برای برادرم پول خرج می‌کرد. براش خونه و ماشین و مغازه خریده بود. 

من ازدواج کرده بودم. اصلا وضع مالیم خوب نبود. 

مادرم توقع داشت خونش میرم همیشه مرغ وگوشت بخرم ببرم. 

منم وضع مالیم خوب نبود. خونه مادرم نمی‌رفتم. 

الان سالها گذشته.... منم اصلا مادرم را دوست ندارم. 

حالا برادرم و زنش همیشه خونه مادرم هستند. ولی هیچ وقت مرغ گوشت نمیبرن.

از تبعیض متنفرم.