2777
2789
عنوان

من یه خدمتکارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2676 بازدید | 104 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی آدما کلا سطح فرهنگ و شعورشون پایینه متاسفانه شرایطش داری جدا شو‌، شرایطش نداری بچه دار نشو ازش و صبوری کن ، با زبون خوش بگیرش سعی کن زیاد مخالفت نکنی ، بنظر من  اکثر مردا با محبت آروم میشن بهتر میشن . شاید شوخی خواسته کنه که فلفل ریخته ، عکس العملت چ بود ب اینکار !؟

ببین یه چی راجب مردا بگمبه خودت برسی به خودت احترام بزاری برات احترام میزارن بهت میرسنبدبختن دست خود ...

این دیگه از اون حرفا بوداا طرف سادیسمیه کتک میزنه باز میگن حتما بخودت نمیرسی

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

بچه نیار

بچه نیار

بچه نیارررررر

هرکی گفت با بچه درست میشه باید بگم سخت در اشتباهی

فقط مسئولیت و سختیات بیشتر

جدا شو

واسه خودت کار کن پولاتو جمع کن خونه اجاره کن

نگو نمیتونم

من دختر داییم یجایی از زندگیش برید

باباش راهش نداد گفت برگرد سر زندگیت

کسی تو فامیل بیشتر از یکماه نمیتونستن تحمل کنن

ولی چند ماه رفت سرکار 

الان خونه داره

درآمد عالی سرپرست شده تو کارخونه

بهترین مسافرتا

بهترین پسرم اومده سراغش

خلاصه من اون الگو زندگیمه

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
اخه سر چی؟ حرف حسابش چیه؟ سنتی ازدواج کردید؟

میگه متنفرم ازت

من خیلی تلاش کردم بخدا خوب شه کلا بیماری روانی داره 

نه توقع داشتم نه خیانت کردم نه ولگرد بودم نه خرج کردم

بخدا من کل سال یه جفت کفش تابستونه داره پام میکنم 

یادمه پارسال خریدم ۵۰۰ تومن پولداره ولی کلی زد تو سرم که تو کفش میخوای چیکار

آه و ناله هم مردا رو دیونه میکنه‌

سعی کن هیچوقت نگی جایی درد میکنه خیلی‌هاشون ظرفیت ندارن

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
ببین یه چی راجب مردا بگمبه خودت برسی به خودت احترام بزاری برات احترام میزارن بهت میرسنبدبختن دست خود ...

اینا چیه میگی آخه واسه یک وحشی ب خودش برسه!ب خودش برسه اجازه درس میده!هااارترمیشه فقط

لوآزم ارایش ندارم جز چندتا تاریخ مصرف ندارند

ولی همیشه مرتب و خوش بوام

عزیزم فکر نکن هرکی میره دانشگاه حوشبخت میشه و ی شغل خوب پیدا میکن خیلی هاهستن درس خوندن و بیکارن سر ...

مگه هر کی میره دانشگاه درس میخونه فقط برای کار کردنه؟

تو همون دانشگاه خیلی چیزا یاد میگیره که حداقل جلوی این نامرد دربیاد

بچه نیاربچه نیاربچه نیاررررررهرکی گفت با بچه درست میشه باید بگم سخت در اشتباهیفقط مسئولیت و سختیات ب ...

عزیزم اون موفق شده همه بعد طلاق موفق نمیشن بعضی خیلی وضع و اوضاعشون  هزار برابر داغون تر میشه ، تشویق نکن ب طلاق این خانم ۲۱ ساله رو که پدر مادرش از دست داده ، الان مثلا قهر کنه کجا بمونه ؟؟؟ طلاق بگیره ی دختر ۲۱ تو‌شهر پر از گرگ کجا بره ؟؟