2777
2789
عنوان

من یه خدمتکارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2676 بازدید | 104 پست
هر زندگی ارزش جنگیدن نداره...مردی که به زنش بگه ارزش یه ج.ن.ده از تو بیشتره اگه زنه بازم باهاش بمونه ...

آدما تو عصبانیت هر حرفی.رو میزنن‌

ما خانما خصوصا نزدیکیای‌ پریودی‌ مون مسائل رو کش دار و بزرگ میکنیم‌ 

یه بار همسر من تو عصبانیت به من گفت تو به هیچ دردی نمیخور‌ی فقط زندگی منو خراب‌کردی برو بیرون از زندگیم فقط طلاق

منم خیلی داغون بودم میگفتم ببین من اون همه زحمت کشیدم تو زندگی اون همه جا رو پر کردم اِل میکنم بِل میکنم

تا ۳ روز‌ هر لحظه اشک از چشام مث سیل میومد داشتم برنامه ریزی رفتن رو‌ میچیدم

و بهش گفتم خوب من میرم امیدوارم بعد من زندگی خوبی داشته باشی و .. گفت کجا گفتم نمیخوام مزاحم خوشبختی زندگیت بشم دیگه و.....

گفت اوووووو چی داری میگی تو دعوا که حلوا پخش نمیکنن که اعصابم خورد بود یه چی گفتم ول‌کن بابا کشش نده

ولی من گیر داده بودم نه تو مغز تو یه چی راجب این هست که وقتی عصبانی شدی به زبون آوردی😃🤣🤣🤣

الان به افکار اون موقم‌ خنده م میگیره

میگم خره اگه حتی یه درصد فکر میکردی به اصل موضوع میفهمیدی که زندگی اون بدون تو اصلا نمیگذره ولی چون میدونه تو داری‌ از دل و جون مایه میزاری برا زندگی اون لحظه که عصبانی میشه میخواد لج تورو دربیاره دست میزاره رو نقطه حساست میگه تو هیچی نبودی و هیچکاری نکردی که بترکی 

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون میترسن محبتشونونسون بدن انگار میترسن پرروبشیم

اره

همسر من یبار تو چت گفت اگ رو بدم سوارم میشی😂🤦🏼‍♀️

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
مردی ک دست بزن داره واقعا درست بشو نیست خیلی از این مدل کیسا دیدم ک میگم

نهایت بره شکایت کنه پزشکی قانونی همچین درستش .میکنن حز کنی😃

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
تاپیک میزنم سبک شم

میخوای همینجوری ادامه بدی؟

شما بیست و یک سالته فقط میری خدمتکاری همین مرد فردا مجبورت میکنه بچه دار بشی شما هم نهایتا یکم گریه میکنی باشه 

مظلوم دوبار بهش ظلم میشه یه بار از سمت ظالم یه بار از سمت خودش مورد ظلم قرار میگیره

ولی خوبه یه بار نشونت داده عاشقته خواسته رگشو بزنه گفته بهت دیگه خوبه همونو توذهنت صب به صب مرور کن ...

الان خیلی خستس همش سرکاره 

امشب میگفت تروخدا بزار دوساعت رو پات بخوابم

سرش رو پام بود

بهش خندیدم

میگفت نخند بخاطر شما دوتا اینطوری دارم اذیت میشم

خیلی گناهه

مطمعنم این سرکار رفتن خستگیش باعث شده عشق و عاشقی یادش بره

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
الان خیلی خستس همش سرکاره امشب میگفت تروخدا بزار دوساعت رو پات بخوابمسرش رو پام بودبهش خندیدممیگفت ن ...

نه ازبین نرفته ،ازت خواسته روپات بخوابه ینی براش آرامش بخشی میتونس بره ی گوشه پشت کنه بهت بخوابه ،بنظرم نمیگیری معنی ابراز علاقشو ،اون خسیس نیس 

هر زندگی ارزش جنگیدن نداره...مردی که به زنش بگه ارزش یه ج.ن.ده از تو بیشتره اگه زنه بازم باهاش بمونه ...

بعضی کاربر های اینجا اگر بگی شوهرم هر صبح و هرشب بهم فحاشی میکنه و میزنه و قدرمو نمیدونه خیانت میکنه 

میگن به خودت برس با سیاست رفتار کن

سیاستشون چیه؟ شکایت نکردن 

فکر میکنن تمام مردها همینن همش بی حرمتی و هتاکی میکنن به خانمشون

تا نظر مخالف هم میشنون میگن شما مجردی نمیفهمی یا بفهمن متاهلی میگن شوهرت چه میکشه از دستت طلاقت میده حتما 

ببین عزیزم گول نخور اینا که اینجان بگی شوهرم داعشیه میگن عیب نداره تحمل کن چون جسارت ندارن اکثرا بخا ...

من نمیخوام قضاوت کنم ولی بعضی ها بچه دارن و نمیتونن بخاطر بچه شون میمونن که در بعصی مواقع همون بچه تو همچین محیط ناسالمی اسیب میبینه و گاهی واقعا بخاطر ارامش بچه باید طلاق گرفت 

راستش به نظر من چون بچه نداره و خودش هم میدونه شوهرش اصلاح بشو نیست بهتره طلاق بگیره 

چون جوانه و فرصت زیاد داره میتونه باز درس بخونه و شروع کنه 

خواهر دوستم همچین شرایطی داشت خودش بهترین و زیبا ترین و باهوش ترین دختری بود که دیدم ولی جسارت نداشت ضعیف بود همسرش یک بی شرف به تمام معنا دوستم  خیلی جسور و قوی بود به زور طلاق خواهرشو گرفت خودش گفت بیا خونه من اگر پدرمون قبولت نکنه من پشتیبانتم 

الان خواهرش به گمانم پزشکی میخونه و به تازگی نامزد کرده خودم شاهد بودم که روزی هزار بار از دوستم تشکر میکنه

آدما تو عصبانیت هر حرفی.رو میزنن‌ما خانما خصوصا نزدیکیای‌ پریودی‌ مون مسائل رو کش دار و بزرگ میکنیم‌ ...

😐😐با یه هرزه بهش خیانت کرده بعد گفته ارزش اون از تو بهتره بعد میگه موقع پریود بحثو کش میدیم؟؟😂😂😂بخدا تو یچیزی میزنی طومار ننویس برامن قلبم گرفت از دستت

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

امان از زن ستیزی، طرف داره ذره ذره تو این زندگی نابود میشه، با یه وحشی به تمام معنا داره روزشو شب میکنه، بهش میگه به خودت برس باهاش بحث نکن، نگو جاییم درد میکنه، آخه بگو تو این زندگی یه نکته مثبت دیدی این راهکارها رو پیشتهاد میدی