2777
2789
عنوان

من یه خدمتکارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2676 بازدید | 104 پست
منم حرفم همینهبنظرم اسی جوونهادم یبار زندگی میکنهمن درگیر بچم شدم نتونستم ولش کنمیبار گفت من هرجا می ...

درسته تا درگیر بچه نشده باید بره 

اخه ته این زندگی چیزی نیست که براش تلاش کنی یه کتک خور افسرده ازش میسازه با کلی حسرت و احتمالا چندتا بچه عقده ای تو دامنش..بچه نداره و جوونه این فرصته دیگه

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

بخدا دختر عمه خودم همچین شوهری داشت کتکش زده بود از پله پرتش کرده بود پایین کلع صورتش باند پیچی بود استخونایه گونه هاشم حتی شکسته بود هر چی بابام گفت طلاق بگیر گوش نکرد تهشم مجبور شد طلاق بگیره الان خودش یه سوییت کوچیک اجاره کرده میره سرکار زندگی میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دآرم یه بار محکم گفتم بهش گفت باشه مهریه ات رو با پول خونت تقدیم میکنماینو با پول نمیشه تهدید کرد مو ...

خب بگیر مهریتو حداقل یه پولی داشته باشی حالا

دقیقا حرف منم همینه الان شما بخواید خبرایه جرم و جنایتو بخونید میببینید چقدر خانومو شوهراشون همه بلا ...

ببین نمیدونم مجردی یا متاهل ولی حرفات بیشتر به مجردا میخوره 

تو زندگی مشترک اول باید زورتو بزنی زندگی رو درست کنی 

وقتی نشد و دیدی حتما نمیشه بعد بزنی بری بحث‌ وابستگی و نیازمندی نیست 

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

یه سوال بپرسم :(؟؟  من الان رفتم تاپیکا دیگتون و بخونم که ببینم بازم گفتی از شوهرت نمیدونم چرا حس کردم ایشون یطورایی کمبود محبت داره و مشکلاتت دیگه حالا اینا که هیچی

ولی یه تاپیک داشتین واسه پارسال گفتین من دیگه با مادرم قهرم چند روزخ حرف نزدیم

چطور الان میگین 14 ساله فوت کردن؟

وااااچ دیوونه ست🤐

برا اولین بار اینطور کرد

ولی منم جدی میخواستم برم

بابامم میگفت زنگ بزن پلیس بیاد نجاتت بده😂😂میدونست اگر برم بابام عمرا بزاره دیگ پا بزارم تو خونش

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡

در ضمن کتکت میزنه میتونی بری پزشکی قانونی ازش شکایت کنی

خوشبختانه این مورد تو کشور به شدت پیگیری میکنن پدرشو در میارن

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
ببین نمیدونم مجردی یا متاهل ولی حرفات بیشتر به مجردا میخوره تو زندگی مشترک اول باید زورتو بزنی زندگی ...

مردی ک دست بزن داره واقعا درست بشو نیست خیلی از این مدل کیسا دیدم ک میگم

شما ک توی تاپیکات گفتی شوهرت عاشق جشن و تولده بعد الان میگی اومده گفته این مسخره بازیها چیه. و قبلا گفتی دوست داره کیک تولدش عکس خودش روی کیک باشه 

بعد الان میگی براش کیک پختم دعوا راه انداخت ک چرا مواد غذایی رو حیف کردی.

نمیگم دروغ میگی ها ولی حرفهات نمیخونه.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
بخدا دختر عمه خودم همچین شوهری داشت کتکش زده بود از پله پرتش کرده بود پایین کلع صورتش باند پیچی بود ...

دقیقا یکی دیگه از دختر داییای منم اینشکلی بود

شوهر روانیش شب عروسیشم کتکش زده بود

الان پرستار یه بچه اس

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
برا اولین بار اینطور کردولی منم جدی میخواستم برمبابامم میگفت زنگ بزن پلیس بیاد نجاتت بده😂😂میدونست ...

تو یکی نرو😂😂

بمون این بنده خدا رگ گردنش رو نزنه 

خدا وکیلی ترسیدم همه رگ دستشون رو نشون می دن این فیلم جنایی زیاد می بینه

ببین نمیدونم مجردی یا متاهل ولی حرفات بیشتر به مجردا میخوره تو زندگی مشترک اول باید زورتو بزنی زندگی ...

هر زندگی ارزش جنگیدن نداره...مردی که به زنش بگه ارزش یه ج.ن.ده از تو بیشتره اگه زنه بازم باهاش بمونه یعنی خودشو همونقدر پایین اورده ..مشکل داریم تا مشکل بنظرمن شما خیلی فانتزی فکر میکنید که با ارایش کردن این وضع درست میشه