2777
2789
عنوان

من یه خدمتکارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2676 بازدید | 104 پست
یه سوال بپرسم :(؟؟ من الان رفتم تاپیکا دیگتون و بخونم که ببینم بازم گفتی از شوهرت نمیدونم چرا حس کر ...

خیلی‌خوشم میاد از شماهایی که حوصله دارید میرید تحقیق 

چون خیلی‌هاشون حوصله شون سر میره یه تاپیک میزنن من و امثال منم جوگیر انسان دوستی دوساعت وقت و مغز خودمون رو درگیر میکنیم و آخرش‌هیچی به هیچی😃

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما ک توی تاپیکات گفتی شوهرت عاشق جشن و تولده بعد الان میگی اومده گفته این مسخره بازیها چیه. و قبلا ...

منم رفتم قبلیا رو خوندم بتونم راهنمایی کنم حداقل دیدم ی جا هم گفتن با مامانم قهرم حرف نمیزنیم چند روزه الان میگن ۱۴ ساله فوت شدن

شما ک توی تاپیکات گفتی شوهرت عاشق جشن و تولده بعد الان میگی اومده گفته این مسخره بازیها چیه. و قبلا ...

اره الانم میگم 

گفتم بالا تر هم همه چی حاضر کردم 

فک میکردم خوشحال شه 

تعجب کردم از رفتارش بخدا

تو یکی نرو😂😂بمون این بنده خدا رگ گردنش رو نزنه خدا وکیلی ترسیدم همه رگ دستشون رو نشون می دن این فی ...

نمیرم بمولا😂😂بقول مادرشوهرم اگر بگه برو میگم خونه خودمه خودت برو😂

اصلا وقت نداره فیلم ببینه ک

ولی جدی داشت میزد

یه چاقو بزرگ از اینا ک بسته میشن همیشه تو جیبشه همیشه هم تیزه

اگر نگرفته بودم میزد بخدا🤦🏼‍♀️

بهش میگم بدون من میتونی با یکی دیگه شروع کنی

میگ عمرا کسیو بخوام عمرا بتونم دوباره عاشق شم یا یکی مثل تو عاشقم شه

خلاصه عشقش زیاده ولی حیف ک تو ابراز محبت خسیسه

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
خیلی‌خوشم میاد از شماهایی که حوصله دارید میرید تحقیق چون خیلی‌هاشون حوصله شون سر میره یه تاپیک میزنن ...

والا من دیگه راست و دروغ نمیدونم ولی الان اینو دیدم تعجب کردم که میگن مادرجونمه بازم نمیدونم :( نی نی سایتم خیلی عجیب شده ادم نمیدونه چیو باور کنه

اره الانم میگم گفتم بالا تر هم همه چی حاضر کردم فک میکردم خوشحال شه تعجب کردم از رفتارش بخدا

برو قهر خونه پدر جونت یکسال درس بخون فرهنگیان راه دور بزن هم خوابگاه بهت میدن هم حقوق ازش جدا شو کلا مستقل شو شهرتم حتی عوض کن. این زندگی درست بشو نیست فقط روز به روز بیشتر زجر میکشی به عنوان یه خواهر بزرگ تر بهت میگم

عزیزم یعنی چی فلفل ریخت تو غذام نشستم نگاه کردم گفت نخوری فلان به پدر و مادرت چقدر بی ادب و وقیح

من بودم فلفل میریختم توی غذای اونم میگفتم خوشمزه اس شما هم بخور یا قاشق قاشق همون غذارو به زور تو دهنش جا میدادم که دیگه از این غلط ها نکنه فکر نکن که من حرفشو میزنم

شما دیگه خیلی بی دست و پایی 

ناراحت نشو ولی همسرت چقدر بی شرف و روانی هست عقده از سر و هیکل و رفتارش میباره طبق حرف هایی که خودت زدی 

یعنی چی طلاق نمیده و اه و ناله نکن با شیون زاری هیچ کاری رو پیش نمیبری 

با علم به اینکه طلاق نمیده و شماهم نمیتونی طلاق بگیری و به هیچ صراطی هم مستقیم نیست چرا تاپیک میزنی 

یا بساز یا اصلاح کن یا خودتو رها کن از این فلاکت 

خیلی‌خوشم میاد از شماهایی که حوصله دارید میرید تحقیق چون خیلی‌هاشون حوصله شون سر میره یه تاپیک میزنن ...

عاشق این کارآگاه های نی نی سایتم مو رو از ماست می کشن بیرون 

من ک فقط همون صفحه اول و آخر رو می خونم

برو قهر خونه پدر جونت یکسال درس بخون فرهنگیان راه دور بزن هم خوابگاه بهت میدن هم حقوق ازش جدا شو کلا ...

بخدا روم نمیشه برم قهر 

شوهرم زندگی اون دوتا بنده خدا رو سیاه میکنه

یه سری کتکم زد خیلی بدجور.

داییم زنگ زد بهم حالمو بپرسه 

دیگه داشتم می ترکیدم بهش گفت

گفت میام میارمت خونه خودم قهر

سر سه روز زنگ زد هزار تا فوش داد به داییم تهدیدش کرد

نمیرم بمولا😂😂بقول مادرشوهرم اگر بگه برو میگم خونه خودمه خودت برو😂اصلا وقت نداره فیلم ببینه کولی ج ...

بنده خدا رگش رو می خواسته برات بزنه 

می گی تو ابراز محبت خسیسه😂😂😂😂

خدایاااا 

خوب شد مرد نشدم واقعا زن ها عجیب ن