دختره ظاهرش خوب بود و آروم مادرشم خوش اخلاق من رفتم دیدمش بابام گفت تحصیلاتش اینا نپرسیدی گفتم نه من فقط قیافظو پسندیدم خخخ دوس دارم زنداداش خوشگل داشته باشم. خخخ شرط گزاشتن بذا داداشم خونه داشنه باشی. پدر بزرگش البته حق دارن خپبه اول زندگی فکز و قصه خونه نباشن بابام یه زمین گزاشته برا فروش براش خونه بخره نظرتون چیه؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
طلاق مامان باباش بهش مطمعنن خیلی سخت گذشته براش خواهری کنید و حسابی هواشو داشته باشید چه بسا عین افراد فقط دنبال محبتی هستن که ممکنه ندیده باشن و برای حفظ خانوادشون که تجربه تلخ قبلی رو دوباره تکرار نکنن خیلی وقت و زمان و انرژی میزارن.عمع و شوهر عمه منم جدا شدن با کلی تنش و دعوا های ۳۰ ساله تو خونشون.ولی ۳ ت بچه گل داره دوتا پزشک و یکی هم خلبان.خیلی هم موفق و متعدن به زندگیاشون.