2777
2789
عنوان

عشقم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 102 پست
ببین یچیزی میگم خوب بخون . بارگاه خانوم فاطمه بنت حسن ، نزدیک فکر کنم مدینست یا نجف ،سرچ‌کن، به مسیح ...

خدا از زبونت بشنوه چشم مرسییی ک گفتی مرسی:) من غیر از خدا و ائمه کسیو ندارم دستم ب دامن اوناس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا از زبونت بشنوه چشم مرسییی ک گفتی مرسی:) من غیر از خدا و ائمه کسیو ندارم دستم ب دامن اوناس

ببین من حتی اسمشو میارم مو به تنم سیخ میشه ،اسمش شریفه بنت حسن ،اشتباهی گفتم فاطمه . مسیییح اهل بیته ، شفاا میده فقط شفااا میده . رد خور نداره ،اصلا شک نکن و برو ،من به شدت سرم درد میکنه و امشب اصلا تو نی نی سایت نبودم . داشتم گوشیو میذاشتم کنار، یهو دیدم تاپیکتو گفتم بیام بهت بگم 🥲 

فکر میکنی زن بیوه سختی هاش زیادهاصلا هم معلوم نیست پسره به حرفاش پایبند بمونهاسی خواستگار درست درمون ...

خب این آقا هم آدم بدی نیست که فقط تنها ایرادش بیماریشه

مهم تر از همه این که همدیگرو‌ میخوان

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

بله خداراشکر خوب شد سه سال پیش درگیر بود بله عزیزم خیلی اذیت شدم سختی کشیدم ولی گذشت

یعنی امکان داره دوست پسر منم خوب شه دکترا گفتن تا یک سال دیگ هست ولی چون خوش خیمه اگ درمان کنه احتمال خوب شدنش هست

ببین من حتی اسمشو میارم مو به تنم سیخ میشه ،اسمش شریفه بنت حسن ،اشتباهی گفتم فاطمه . مسیییح اهل بیته ...

بی دلیل نبوده اومدنت شاید حکمت بوده ک من بفهمم حتما میرم ممنون عزیز دلم ممنون:)

یعنی امکان داره دوست پسر منم خوب شه دکترا گفتن تا یک سال دیگ هست ولی چون خوش خیمه اگ درمان کنه احتما ...

اگه خوش خیم هست بله خوب میشه ولی خب پروسه درمانش طولانی و سخت هست باید صبور باشی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜